Costin Mărculescu, atac la Ștefan Bănică Jr, după moartea Cristinei Țopescu: “A bătut-o de zeci de ori, inclusiv în public”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/01/2020, 10:21
Costin Mărculescu, atac la Ștefan Bănică Jr, după moartea Cristinei Țopescu: “A bătut-o de zeci de ori, inclusiv în public”
Costin Mărculescu, atac dur la adresa lui Ștefan Bănică, după moartea Cristinei Țopescu. Sursa foto: Facebook

Moartea Cristinei Țopescu a readus în atenția publică relația fostei prezentatoare TV cu Ștefan Bănică Junior, încheiată în termeni nu tocmai buni, după cum aceasta mărturisea într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, amintind atunci de comportamentul violent al artistului.

Ștefan Bănică Junior, taxat de Costin Mărculescu după moartea Cristinei Țopescu

În acest context, Costin Mărculescu a lansat un atac dur la adresa colegului său din celebrul film Liceenii. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Mărculescu îi amintește lui Bănică Junior că în 1993, pe vremea când forma un cuplu cu fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, „a bătut-o de zeci de ori, inclusiv în public”.

A murit inegalabila jurnalistă și om de televiziune CRISTINA ȚOPESCU fata CELEBRULUI CRISTIAN ȚOPESCU. Cineva a spus acum la TV că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumănare.

Să vină să îi aprindă colegul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Junior, care atunci cănd erau iubiți în anii 1993 a bătut-o de zeci de ori inclusiv în public ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, a scris Costin Mărculescu pe contul său de Facebook.

Ce spunea Cristina Țopescu despre relația cu Ștefan Bănică

Fire extrem de discretă, Cristina Țopescu a preferat de-a lungul timpului să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. A oferit, însă, într-un interviu acordat la un moment dat, amănunte interesante din relația cu Ștefan Bănică Junior.

Potrivit spuselor sale, artistul nu își putea stăpâni emoțiile și avea adesea un comportament violent. Dragostea lor a fost una cu năbădăi, mai ales că Bănică era extrem de gelos când venea vorba despre partenera sa de viață, care pătrunsese deja în lumea televiziunii. Fiica fostului mare comentator sportiv punea, însă, toate acestea pe seama vârstei relativ fragede a bărbatului alături de care a trăit prima sa poveste de dragoste.

Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea.

A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, spunea Cristina Țopescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×