Cosette Chichirău, atac frontal la președintele USR, Dan Barna! „E foarte greu să spui că vrei să fii președinte când tu nu vrei să intri la guvernare”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/11/2019, 12:37
Cosette Chichirău, atac frontal la președintele USR, Dan Barna! „E foarte greu să spui că vrei să fii președinte când tu nu vrei să intri la guvernare” GALERIE FOTO
Cosette Chichirău l-a taxat pe Dan Barna. Sursa foto - facebook

Deputatul Cosette Chichirău a lansat un atac frontal la adresa președintelui USR, Dan Barna! Aceasta nu a ezitat și a taxat erorile pe care liderul partidului le-a făcut în timpul campaniei electorale. Pentru Chichirău, de departe faptul că USR a refuzat intrarea la guvernare a reprezentat marea greșeală a acestei perioade. „E foarte greu sa spui ca vrei sa fii presedintele Romaniei, cand tu nu vrei sa intri la guvernare”, a spus Chichirău, într-o interventie telefonica la Digi24.

Cosette Chichirău, atac frontal la președintele USR, Dan Barna!

„Au fost cateva erori strategice. Faptul ca nu prea a avut ceva de spus despre Klaus Iohannis cred ca l-a costat, pentru ca Iohannis e omul al carui job si-l dorea”, a adaugat deputatul. Mai mult de atât, Cosette Chichirău l-ar fi vrut pe Dan Barna ceva mai curajos. Deputata spune că personal ar fi jucat această carte cu o forță în plus. Chichirău a vorbit și despre dezamagirea din partid.

Aceasta a subliniat ca USR trebuie sa se replieze si sa se concentreze pe alegerile locale, precizand ca se impune de urgenta o discutie cu PNL. „Cred ca o discutie cu PNL la nivel national trebuie avuta cat mai repede, desi Dan Barna a afirmat in urma cu o saptamana ca aceasta discutie este exclusa. Eu cred ca trebuie sa avem aceasta discutie cu PNL, pentru ca nu trebuie sa mai lasam orase mari pe mana PSD”, a spus deputatul.

Dan Barna își asumă eșecul

Vă reamintim că reacția lui Cosette Chichirau vine după ce Dan Barna s-a clasat pe locul 3 la alegerile prezidentiale. Acesta nu a pus niciodată în pericol poziția a doua, și, implicit intrarea în turul 2 a Vioricăi Dancila, candidatul PSD. Dan Barna s-a apărat imediat și a transmis că din acest moment obiectivul alianței sunt alegerile locale. „Obiectivul nostru este organizarea cât mai bine a alegerilor locale care sunt o provocare foarte mare pentru viitorul României.

Ii multumesc lui Dacian Cioloș. Din păcate, bucata asta de Românie pe care m-am bazat e mai mica. Concluzia e că mai e mult de muncă până când să îi facem fericiți pe români. Continuam împreună în Alianță. Suntem pe un drum pe care am avut un pas mai slab! La locale facem mai bine!”, a declarat Dan Barna.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×