Cornelia Catanga, transformare dramatică, după ce a slăbit 27 de kilograme! Galerie foto, înainte și acum

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/03/2019, 14:33
Cornelia Catanga, transformare dramatică, după ce a slăbit 27 de kilograme! Galerie foto, înainte și acum GALERIE FOTO
Cornelia Catanga, transformare dramatică, după ce a slăbit 27 de kilograme!

Cornelia Catanga, una dintre emblemele muzicii lăutărești, trece printr-o perioadă frumoasă a vieții. Fiul ei, Alexandru, a atins succesul, urmează să se căsătorească și își iubește nora nespus. Cu toate acestea, înainte ca lucrurile să se așeze, familia artistei a trebuit să îndure un dor nemărginit față de Alexandru, care a fost plecat o lună și jumătate în America, la cea care îi va deveni soție.

Cornelia Catanga s-a transformat după ce a slăbit 27 de kilograme din cauza dorului de fiul ei

Așadar, din cauza acestei supărări, a slăbit fără să-și dorească 27 de kilograme. Cântăreața a vorbit despre perioada dificilă pe care a traversat-o, dar și despre viitoarea noră, Alina, pentru click.ro. „Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, a dezvăluit Cornelia Catanga.

De asemenea, vedeta a dezvăluit și că ziua cea mare pentru fiul lor va avea loc în câteva luni. „O să vină şi ziua când o să se însoare. O să îmi fac rochia de soacră mare la atelierul designerului Sonia Trifan. Îmi doresc o ţinută cât mai simplă. Vreau să arăt bine aşa că nu sunt zgârcită când vine vorba despre bani, sunt dispusă să dau chiar şi 1.500-2.000 de euro.

Cornelia Catanga, transformare dramatică, după ce a slăbit 27 de kilograme! Galerie foto, inainte și acum
Artista a slăbit din cauza dorului pe care i l-a purtat fiului ei cât timp a stat departe

Artista are probleme mai cu vedere

De viitoarea mea noră sunt tare mulţumită, este un copil tare cuminte, ştie să facă şi sarmale. O să facem două nunţi, una în România şi una în Las Vegas. În ţară o să fie o nuntă cu 250-300 de persoane, iar în Las Vegas o să fie una mai restrânsă, de 350 de persoane”, a explicat interpreta.

Cornelia Catanga, transformare dramatică, după ce a slăbit 27 de kilograme! Galerie foto, inainte și acum
Emblema muzicii lăutărești a slăbit 27 de kilograme într-un timp scurt

Totodată, nu mulți cunosc faptul că îndrăgita cântăreață se confruntă cu probleme grave oftalmologice, fiind diagnosticată chiar din primii ani de viață cu retinopatie pigmentară evolutivă. „Doctorul mi-a zis să nu rămân însărcinată, pentru că, la naştere, aş putea rămâne oarbă. Eu însă mi-am dorit să fiu mamă!”, a explicat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×