Cornelia Catanga a făcut stop cardio-respirator! Artista se află la Spitalul Floreasca

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
15/07/2019, 11:08
Cornelia Catanga a făcut stop cardio-respirator! Artista se află la Spitalul Floreasca
Momente grele pentru Cornelia Catanga, după ce a suferit un stop cardio-respirator

Cunoscuta artistă Cornelia Catanga a suferit un stop cardio-resprator, anunţă RTV! Artista a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca. Soțul cântăreței de muzică lăutărească a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a acesteia. Aceasta a ajuns la spital aseară, în jurul orei 21.

Cornelia Catanga a făcut stopul cardiac aseară, la ora 21:00

Cornelia Catanga se afla acasă alături de soțul ei în momentul în care i s-a făcut rău și nu a mai putut să respire. Aurel Pădureanu a chemat salvarea, iar artista a fost dusă urgent la Spitalul Floreasca. Medicii i-au montat imediat un stent pentru a o putea salva, după ce a fost supusă unui control amănunțit.

Vedeta se află în continuare la Terapie Intensivă la spitalul bucureștean, iar familia se roagă în aceste momente pentru ca aceasta să se recupereze repede. Conform primelor informații, starea artistei va fi critică în următoarele 24 de ore, situație valabilă pentru orice persoană care suferă un stop cardiac.

Cornelia Catanga a suferit stopul cardiac aseară la ora 21. Sursa foto: cancan.ro

„A fost rău de tot, am crezut că moare”

Pădureanu a declarat la România TV că s-a speriat foarte tare și a crezut că o va pierde. Medicii au reușit să o stabilizeze în ultima clipă, iar acum bărbatul spune că tot ce poate face este să spere într-o minune să se facă bine.

„Acum am venit de la 7.30-8.00 sunt aici, acasă la noi. I-au pus un stent, de acum nu ştiu ce-o să fie. A fost rău de tot, am crezut că moare. I-a fost rău. Nu avea probleme cu inima, dar când vine necazul, vă puteţi imagina. Acum e la spital, am stat până la 8, acum mă întorc înapoi. I-a făcut coronografie, nu ştiu să vă explic, sunt terminat, vă rog să mă credeţi, i-a pus un stent şi acum să vedem. Lumina ochilor mei, ce să vă spun altceva, e viaţa mea, motivul meu ca să trăiesc, ce pot să vă spun?”, a declarat soțul cântăreței pentru postul de televiziune.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×