Cornelia Catanga a devenit de nerecunoscut! Cum arăta înainte să facă infarct, după ce slăbise 27 kg

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/07/2019, 15:24
Cornelia Catanga a devenit de nerecunoscut! Cum arăta înainte să facă infarct, după ce slăbise 27 kg GALERIE FOTO
Cornelia Catanga a slăbit 27 de kg în ultima vreme. Sursa foto: cancan.ro

Cornelia Catanga a ajuns în ultima vreme de nerecunoscut. Interpreta de muzică lăutărească slăbise 27 de kilograme, iar în luna martie, prezentă la un eveniment, aceasta era aproape piele și os. Vedeta a dat jos multe kilograme nu pentru că ar fi vrut să scape de grăsime, ci de dorul care o măcina, dorul de băiatul ei, Alexandru, stabilit de ceva timp în America.

Cornelia Catanga a slăbit foarte mult de dor. Fiul ei stă în America

Artista în vârstă de 61 de ani a participat în martie la relansarea casei de discuri Electrorecord, iar cei care au văzut-o au crezut că nu este ea. Chiar ea a spus motivul pentru care a ajuns să se scurgă pe picioare, iar principalul motiv este dorul de băiatul ei. Din luna decembrie 2018 și până în martie anul ăsta, Catanga a dat jos aproape 30 de kilograme.

Cântăreața este atât de afectată de faptul că băiatul ei nu îi este aproape încât i-a spus că dacă nu vine în țară să o vadă o s-o găsească moartă. Alex trăiește în SUA cu iubita lui, Alina, cu care are planuri de viitor. Despre nora ei, Catanga declarase în urmă cu câteva luni că este mulțumită, că este o fată pe placul ei.

Catanga, complet transformată la un eveniment din luna martie. Sursa foto: click.ro

„I-am zis că dacă nu se întoarce, o să mă găsească moartă”

„Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, a spus Catanga, scrie click.ro.

„O să vină şi ziua când o să se însoare. O să îmi fac rochia de soacră mare la atelierul designerului Sonia Trifan. Îmi doresc o ţinută cât mai simplă. Vreau să arăt bine aşa că nu sunt zgârcită când vine vorba despre bani, sunt dispusă să dau chiar şi 1.500-2.000 de euro. De viitoarea mea noră sunt tare mulţumită, este un copil tare cuminte, ştie să facă şi sarmale. O să facem două nunţi, una în România şi una în Las Vegas. În ţară o să fie o nuntă cu 250-300 de persoane, iar în Las Vegas o să fie una mai restrânsă, de 350 de persoane”, a mai spus atunci Catanga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×