Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, va fi adus în țară cu avionul. Bărbatul va fi înmormântat alături de fosta soție

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 10:45
Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete, va fi adus în țară cu avionul. Bărbatul va fi înmormântat alături de fosta soție
Cornel Galeș va fi adus în România cu avionul. Viviana, fosta iubită, se ocupă de repatriere și funeralii. Sursa foto: spynews.ro

Cornel Galeș, fostul soț al regretatei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete, urmează să fie adus în țară cu avionul după ce mai mulți prieteni spuneau că trupul neînsuflețit va fi transportat cu mașina cu aer condiționat.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în România marți, cu avionul

Mai mulți prieteni apropiați de-ai regretatului Cornel Galeș mărturiseau zilele trecute că trupul neînsuflețit al bărbatului ar putea ajunge în România mai devreme de 10 decembrie. Aceeași amici erau de părere că acesta va fi transportat cu un dric dotat cu aer condiționat.

Fosta iubită a lui Cornel Galeș, Viviana Mantoiu, a plătit pentru repatrierea trupului neînsuflețit suma de 3.700 de euro. Fostul soț al Ilenei Ciuculete urmează să fie adus în țară cu avionul fiind transportat într-un sicriu frigorific.

Cadavrul lui Cornel Galeș va ajunge în România pe 10 decembrie, iar înmormântarea va avea loc două zile mai târziu. Cornel Galeș urmează să fie înmormântat alături de cântăreața Ileana Ciuculete, femeia care i-a fost alături timp de 25 de ani.

Cornel Galeș va fi înmormântat joi, 12 decembrie, la Cimitirul Străulești 2

Coşciugul cu trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeș va fi depus la Biserica Costească din Chitila. În același lăcaș de cult a fost depus și sicriul și funeraliile fostei soții, Ileana Ciuculete. Interpreta de muzică populară a murit pe 14 martie 2017 în urma unei ciroze hepatice.

Înmormântarea va avea loc în același loc cu regretata cântăreața. Cornel Galeș urmează să-și doarmă somnul de veci alături de „Zânica” lui, așa cum o numea bărbatul pe cunoscută interpretă de muzică populară, Ileana Ciuculete.

El avea o premoniție. A mai cumpărat un loc de veci lângă fina. A cumpărat niște brazi, a luat tuia, i-am dus eu flori și s-au uscat. Și a mi-a zis că: astea nu se prind pentru că eu aici trebuie să vin” , a declarat nașa de cununie a bărbatului, Diona Belu, scrie impact.ro.

Acesta a fost ultima dorință a bărbatului care și-a pregătit locul de veci încă de când a murit fosta sa soție. Așadar, Cornel Galeș va fi condus pe ultimul drum joi, 12 decembrie, și va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2.

Averea lui Cornel Galeș îi va rămâne fiice sale, Claudia, care lucrează ca stewardesă la o companie aeriană. Potrivit click.ro, prima soție, Nela Pintoiu nu va lua parte la înmormântarea bărbatului pentru că nu l-a interesat niciodată soarta fiicei sale pe care a abandonat-o la vârsta de 4 ani.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×