Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său! Îl acuza că i-a ascuns moartea tatălui lor

Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său! Îl acuza că i-a ascuns moartea tatălui lor
Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său. Sursa foto: kanald.ro

Cornel Galeş a murit cu o supărare mare în suflet. Soțul Ilenei Ciuculete era supărat pe fratele său și pe soția acestuia deoarece i-ar fi ascuns faptul că tatăl lui a murit. Mai mult, îi acuza că l-au dus pe tatăl lui la azil pentru a-i vinde apartamentul! Cei doi frați nu și-au mai vorbit de-atunci. Marian Galeș este căsătorit cu vedeta TV Ioana Maria Moldovan.

Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său

„În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu’’, mărturisea Cornel Galeş la Wowbiz.

Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său
Cornel Galeș a murit supărat pe fratele său

Prietenii lui Cornel Galeș nu știu dacă acesta se afla la volan în momentul accidentului

Acum, prietenii lui Cornel Galeș se pregătesc să-și înmormânteze amicul, însă nici ei nu stiu exact dacă el a provocat accidentul teribil din Spania, în urma căruia a murit sau dacă la volan se afla altcineva.

„În primul rând, vreau să spun că şi eu am fost şocat de veste când m-au sunat toţi ştiind că sunt un prieten apropiat de-al lui şi nici acum nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva. El era în maşină cu un prieten, Sorin. Toată lumea zice că el ar fi condus, dar Viviana mi-a spus că nu ar fi condus Cornel, după imaginile de pe camerele de luat vederi”, a declarat Silviu Lepădat, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×