Cornel Galeș a murit înainte de încheierea procesului pentru averea fostei sale soții, Ileana Ciuculete

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 21:30
Cornel Galeș a murit înainte de încheierea procesului pentru averea fostei sale soții, Ileana Ciuculete
Cornel Galeș a murit înainte să afle finalul din procesul în care se judeca pe averea Ileanei Ciuculete *foto: facebook

Fostul soț al artistei Ileana Ciuculete, Cornel Galeș, a murit duminică într-un accident auto în Spania. Astfel, văduvul îndrăgitei artiste, care și-a găsit și ea sfârșitul în luna mai din 2017, nu a mai apucat să afle procesul în care se judeca cu fiii artistei pentru averea Ileanei Ciuculete.

Cornel Galeș a murit înainte să afle verdictul pentru averea Ileanei Ciuculete

După ce  Ileana Ciuculete a murit, Cornel Galeș și cei doi copii ai artistei dintr-o căsnicie anterioară, Marian Cristinel și Mugurel Sfetcu, au intrat într-un scandal de proporții legat de averea artistei. Fiii vitregi l-au acuzat pe Galeș de faptul că a vândut fără acordul lor mai multe dintre lucrurile care se aflau în posesia artistei, printre care s-au numărat o vilă de aproximativ 200.000 de euro, aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, poşete, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5.000 de euro şi costume populare în valoare de 40.000 de euro.

Magistrații au decis în 2018 ca averea Ilenei Ciuculete să fie împărțită între cei doi băieți ai femeii și fostul său soț. Astfel, Cornel Galeș s-a văzut obligat de către judecători să le plătească celor doi fii ai artistei câte 34.000 de euro, cotă parte din vila pe care a vândut-o cu 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturie de autor. Lui i-au mai rămas 23.000 de euro din vânzarea casei și 4.000 de lei din drepturile de autor.

Galeș nu a acceptat sentința și a făcut apel la Tribunalul București. Motivul a constat în faptul că nu a fost mulțumit față de felul în care magistrații au decis să împartă averea cântăreței. Primul termen în proces a avut loc pe 26 septembrie, iar magistrații au stabilit un nou termen pe 13 decembrie. Cornel Galeș a murit, însă, înainte ca procesul să se încheie, într-un accident de mașină, deces anunțat pe facebook de nașa sa din căsătoria cu artista Ileana Ciuculete.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×