Copil sechestrat și obligat să bea urină, la Iași! Filmulețul a ajuns pe internet

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 15:19
Copil sechestrat și obligat să bea urină, la Iași! Filmulețul a ajuns pe internet
Minor din Iași bătut și obligat să bea urina agresorilor

Filmulețul copilului din Iași care a fost sechestrat și obligat să bea urina agresorilor a făcut înconjurul internetului. Din păcate, un bărbat de 37 de ani a agresat minorul, dar nu a fost singurul. O fată de 16 ani, aflată în apartament, l-a umilit îngrozitor și l-a lovit pe băiețel.

Oamenii legii din Iași s-au sesizat, așadar, l-au reținut pe individ pentru 24 de ore. Cât timp a fost victima sechestrată și căror alte abuzuri a fost supus? Iată video cu minorul privit de libertate și bătut.

Copil sechestrat din Iași, agresat și obligat să bea urină!

S-a făcut dreptate pentru copilul agresat din Iași! Agresorii s-au dat chiar ei de gol, pentru că au fost filmați chiar în timpul abuzurilor.  Video-ul a ajuns pe Facebook și Youtube.

Minorul din Iași, obligat să bea urină
Minorul din Iași, obligat să bea urină

Bărbatul de 37 de ani este acum în arest , potrivit reprezentanților inspectoratului de Poliție Județean. Agresorul nu a acționat singur, o fată de 16 ani l-a bătut și ea crunt și l-a obligat să bea urina unuia dintre ei. Umilința la care a fost supus minorul a fost teribilă.

Băiețelul în momentul în care este lovit cu brutalitate de bărbatul de 37 de ani
Băiețelul în momentul în care este lovit cu brutalitate de bărbatul de 37 de ani

„Cele două persoane sunt bănuite de faptul că, în perioada octombrie – noiembrie 2018, ar fi lipsit de libertate un tânăr, în incinta unui imobil, din mun.

Iaşi şi l-ar fi agresat fizic. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 5 decembrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovirea sau alte violenţe a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi”, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției din Iași, Ioana Buștiuc.

Minorul din Iași, umilit
Minorul din Iași, umilit

Procurorii urmează să stabilească exact dacă la Parchet vor propune arestarea sa preventivă. Bărbatul de 37 de ani este acum acumzat de lovire și alte violențe, la fel ca și tânăra de 16 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×