Copil rănit grav pe Pârtia Kalinderu din Bușteni! Băiatul de 5 ani, preluat de un elicopter SMURD

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 18:44
Copil rănit grav pe Pârtia Kalinderu din Bușteni! Băiatul de 5 ani, preluat de un elicopter SMURD
Copil rănit grav pe Pârtia Kalinderu din Bușteni! Băiatul de 5 ani, preluat de un elicopter SMURD

Un copil de 5 ani a fost rănit grav pe pârtia Kalinderu din Bușteni. Băiatul a fost transportat inițial la spitalul din Sinaia, dar situația sa gravă i-a determinat pe cei de la SMURD să-l transporte în București cu un elecopter. Incidentul care s-a petrecut pe pârtie nu a fost detaliat de medici.

Copilul în vârstă de 5 ani se pare că și-a dat drumul din vârful pârtiei și s-a lovit rău de un gard metalic. Sursele medicale de la spitalul din Sinaia, instituție la care a ajuns mai întâi copilul, au confirmat că este vorba de o rană la ochi. Aceasta a apărut în urma izbiturii de gardul metalic.

Copil rănit grav pe Pârtia Kalinderu din Bușteni! S-a dat cu fărașul din vârful pârtiei și s-a lovit de un gard metalic

Un copil în vârstă de 5 ani s-a lovit grav, pe pârtia Kalinderu din Bușteni. Acesta s-a lovit grav la ochi și a fost transportat de un elicopter SMURD de la Sinaia la București. Băiețelul a ajuns la spitalul „Grigore Alexandrescu”, din Capitală. Conform medicilor de la spitalul din Sinaia, băiețelul în afara unei răni grave la ochi s-a ales și cu numeroase alte răni, astfel că medicii prahoveni au apelat la SMURD pentru a-l trimite pe băiețelul accidentat la un spital din Capitală.

Un copil a fost rănit grav pe Pârtia Kalinderu din Bușteni! El a ajuns cu elicopterul SMURD la București

Conform unor martori se pare că băiețelul s-a lovit de gard, după ce părinții săi i-ar dat drumul cu un făraș, din vârful pârtiei. Se pare că micuțul nu a putut menține controlul și s-a lovit se pare de un gard metalic. Din spusele medicilor rănile sunt destul de grave, urmând ca acesta să fie operat de urgență la spitalul „Grigore Alexandrescu”, din Capitală, unde a fost transportat cu un elicopter SMURD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×