Copil filmat pe cupola de sticlă a mall-ului AFI Cotroceni! Clienții sunt șocați

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
20/01/2019, 18:05
Copil filmat pe cupola de sticlă a mall-ului AFI Cotroceni! Clienții sunt șocați GALERIE FOTO
Copil filmat pe cupola de sticlă a mall-ului AFI Cotroceni

Imagini terifiante au fost surprinse în incinta celui mai mare mall din România! Un copil a fost filmat în timp ce se afla pe cupola de sticlă a mall-ului AFI Cotroceni din București. Cei care se aflau în centrul comercial au asistat îngroziți la întreaga scenă. Din fericire, copilul nu a fost rănit. Vezi AICI VIDEO cu momentul în care copilul se plimbă pe acoperișul clădirii.

AFI Cotroceni a fost deschis în anul 2009 cu o investiție de 300 de milioane de euro și a fost prezentat drept cel mai mare mall din România. Inițial avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 76.000 metri pătrați (300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, 20 de săli de cinema, primul cinematograf IMAX din România (3D), restaurante, pistă de carting, două cazinouri, patinoar, perete de escaladă, lac artificial, teren de joacă pentru copii, pistă de role, bowling și snooker. În timp, centrul comericial s-a extins și a ajuns la 90.000 de metri pătrați.

AFI Cotroceni
AFI Cotroceni

Copil filmat pe cupola de sticlă a mall-ului AFI Cotroceni

Duminică, în timp ce mall-ul era plin de clienți, un copil a ajuns pe cupola de sticlă a centrului comercial, pe partea exterioară. După ce s-a târât mai întâi în patru labe, acesta s-a ridicat în picioare și a început să meargă pe tavanul de sticlă, în timp ce clienții priveau întreaga scenă șocați. După un timp, copilul s-a dat jos de pe acoperișul mall-ului și s-a făcut nevăzut. Nimeni nu știe cum a reușit puștiul să ajungă pe cupola de sticlă, însă cei care s-au aflat în momentul respectiv la cumpărături s-au temut pentru viața lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×