Contre între Elena Ionescu și Bogdan Vlădău la Survivor România. Faimoșii s-au aliat împotriva artistei

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/02/2020, 11:46
Contre între Elena Ionescu și Bogdan Vlădău la Survivor România. Faimoșii s-au aliat împotriva artistei
Elena și Bogdan s-au contrazis pe tema nominalizării artistei la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com

Un scandal uriaș s-a iscat în tabăra Faimoșilor din show-ul „Survivor România” difuzat la Kanal D. Elena Ionescu și Bogdan Vlădău s-au contrazis timp de câteva minute bune după ce cântăreața a fost aleasă încă o dată pentru nominalizare.

Bogdan Vlădău despre cântăreața Elena Ionescu: ”Acum înțeleg de ce ești singură”

Cântăreața Elena Ionescu din echipa Faimoșilor a fost propusă din nou pentru eliminarea din competiția „Survivor România”. Propunerea a stârnit reacții acide între cele două tabere, Faimoși și Războinici, dar și între colegi. Prin urmare, Elena a ajuns să se contrazică cu Bogdan Vlădău cu care a avut un schimb de replici tăios.

„Elena este genul de om care dacă greșește nu ar recunoaște nici în ruptul capului. Din cauza asta se creează tot felul de energii și situații între noi care nu-și au locul”, spune Bogdan.

„Să-mi cer scuze față de tine? Mi-ar plăcea să-mi spui în acest moment cu ce am greșit. M-ar ajuta enorm de tare. Nu puteți să veniți fiecare cu povești”, s-a apărat Elena Ionescu.

Bogdan nu s-a oprit din acuzații la adresa Elenei precizând că l-a vorbit pe Lino pe la spate când acesta stătea pe tușă. „Acum îmi dau seama de ce ești o femeie singură”, a încheiat Bogdan ploaia de replici acide la adresa Elenei.

Elena, despre motivul pentru care este votată de băieți pentru eliminare

Concurenta de la „Survivor România” Elena Ionescu este de părere că nu este văzută cu ochi buni de băieții din echipa sa pe motiv că nu se joacă cu aceștia așa cum face Grațiela. Soția lui Andrei Duban este protejată de băieți, în ciuda faptului că este o concurentă slabă din punctul de vedere al traseelor.

Cel mai urât mi se pare că Grațiela, în toată ecuația asta, nu a zis absolut nimic și a încercat cumva să zâmbească și să spună colegilor că asta este, să nu se mai discute despre povestea asta, despre cine alege, cum alege, pentru că nu vrea să fie nimeni influențat, pentru că-i convine ei situația. 

Eu am încercat să înțeleg și să-i dau credibilitate (n.red Grațielei), și să cred că va fi un om corect (…) de fiecare data sunt scoasă la bătaie, pentru ce? Pentru că nu sunt în grațiile băieților și că nu dorm noaptea lângă ei și îi iau în brațe? (…)

Știe că e simpatizată de băieți în momentul de față, pentru că ea se joacă cu băieții mai mult decât cu noi, ea are niște lucruri pe care le face…nu știu dacă le face intenționat”, a mărturisit artista, informează wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×