Continuă plecările la Realitatea Plus! Anamaria Nedelcoff spune adio postului de știri

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
28/03/2020, 08:27
Continuă plecările la Realitatea Plus! Anamaria Nedelcoff spune adio postului de știri
Anamaria Nedelcoff a demisionat de la Realitatea Plus. Sursa foto: Realitatea Plus

După Denise Rifai, încă un jurnalist și-a anunțat despărțirea de Realitatea Plus, post care pare să treacă printr-o reorganizare totală din punct de vedere editorial. Este vorba despre Anamaria Nedelcoff, care a realizat emisiunea Reportajele Realității. Aceasta spune astfel adio stației de știri după un de colaborare.

Anamaria Nedelcoff a plecat de la Realitatea Plus. Cum motivează jurnalista această decizie

Chiar dacă nu a dorit să ofere foarte multe detalii în legătură cu motivele care au determinat-o să ia această decizie, Nedelcoff a dezvăluit că simțea nevoia unei schimbări, pentru că „Îmi doresc și cred că pot să fac mai multe”. Totodată, fostul corespondent al emisiunii Starea Nației a precizat că plecarea de la televiziunea patronată de Cozmin Gușă s-a produs în condiții normale.

„Pur și simplu am decis să fac o schimbare. E ca într-o căsnicie, când nu mai merg anumite lucruri e mai bine să te retragi. N-am plecat cu scandal, mie mi-a plăcut foarte mult la Realitatea TV și la Reportajele Realității. Îmi doresc să fac mai multe și cred că pot să fac mai multe”, a declarat Anamaria Nedelcoff pentru paginademedia.ro.

După mai multe plecări, Realitatea Plus a reușit un „transfer” de marcă: Mădălina Dobrovolschi, din nou pe micul ecran

În ultima vreme, mutările au fost la ordinea zilei la Realitatea Plus. Chiar dacă au plecat Denise Rifai, realizatoarea emisiunii Legile Puterii și directorul editorial Edward Pastia, postul de știri a reușit să bifeze un „transfer” important. Este vorba despre Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău), care se întoarce astfel pe „sticlă” după ce în ultimii trei ani a ocupat funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis.

Jurnalista se va ocupa chiar de emisiunea Jocurile Puterii, care va fi pe post patru zile pe săptămână, începând de luni, 30 martie. La Realitatea au început să aibă apariții frecvente și nume ca Anca Alexandrescu, fost consilier PSD și apropiat al lui Liviu Dragnea, dar și Miron Mitrea, acesta fiind și motivul din spatele demisiei lui Denise Rifai, cunoscută drept un aprig contestatar al social-democraților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×