Categorie: Autor:

Condiții vitrege pentru vedetele de la Ferma! Unde au fost cazați concurenții din emisiunea Mihaelei Rădulescu

Vedetele de la Ferma din sezonul de anul acesta au parte de experiențe extraordinare, la -17 grade Celsius. Geamurile din casa în care vor locui cu toții erau bocnă, iar totul era dezorganizat. Premiul cel mare pentru care se bat vedetele este de 50.000 de euro. În acest context, toți se vor conforma și vor trăi în condiții grele de imaginat pentur ei până înainte să primească solicitarea de a participa la emisiunea Ferma vedetelor.

La polul opus, prezentatoarea emisiunii, Mihaela Rădulescu, are parte de cu totul și cu totul alt tratament. Casa în care va locui pentru 3 luni, pe perioada emisiunii, are până și sală de fitness și este făcută exact pentru ea. „Se ajunge foarte greu şi era cât pe ce să rămânem înzăpeziţi. Până şi maşinile de teren au probleme să ajungă acolo, iar dacă rămâi în pană, s-ar putea să fie o mare problemă”, au spus cei din echipa de filmare.

Ferma vedetelor, la -17 grade Celsius

Cei 18 concurenți nu s-ar fi așteptat niciodată să locuiască în așa condiții și într-un astfel de loc. Vedetele au avut voie la un bagaj minim, în rest, trebuie să se descurce cu ceea ce le oferă ferma și cu ce se gospodăresc ei. 18 concurenți – unii, vedete, alții, puțin sau deloc cunoscuți – au fost debarcați dintr-un camion în vârf de munte, la cabana care servește drept „fermă” în noul sezon: luptătorii Diana Belbiță și Cătălin Moroșanu, Brigitte Năstase, Ame Călin, fosta prezentatoare TV Geanina Ilieș,

Prezentatori Ferma Vedetelor

Florin Pastramă (văr cu soția lui Pepe, Raluca), Marius Crăciun (judoka, fost participant la „Ninja Warrior”), dansatorul Emil Rengle, câștigătorul show-ului „Românii au talent” de anul trecut, cântăreața Otilia „Bilionera”, Carmen Negoiță, Claudia „Cream” Pavel, Ioana Filimon (Miss România 2016), Otniela Sandu (fostă participantă la „Supraviețuitorul”), Jorge, Kamara, Remus Boroiu (campion la bodybuilding și fost concurent la Ninja Warrior’), Silviu Țolu (manechin și iubitul lui Lili Sandu) și Vali Bărbulescu.