Concurenta care i-a înfuriat pe jurați la Bravo, ai stil: „E o ţinută nimic!” Şi fanii au luat foc

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/05/2019, 11:19
Concurenta care i-a înfuriat pe jurați la Bravo, ai stil: „E o ţinută nimic!” Şi fanii au luat foc
Raluca de la Bravo, ai stil, a încins spiritele în mediul online. Sursa foto: Facebook Bravo, ai stil Oficial

Raluca i-a enervat pe jurații de la Bravo, ai stil. Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu a desființat ținuta pe care a purtat-o concurenta. Blondina din juriu a declarat că hainele pe care le-a combinat reprezintă un nimic. Fanii emisiunii au luat foc după criticile pe care le-au adresat cei doi jurați concurentei cu priză la public.

Concurenta Raluca de la Bravo, ai stil a împărțit fanii emisiunii în două tabere

Cătălin Botezatu i-a spus fetei că outfitul pe care îl poartă nu o propulsează într-un top. Raluca Bădulescu a fost și mai dură cu concurenta: ”Ralule, asta este o ținută nimic”. Fanii emisiunii au explodat pe Facebook după ce Cătălin și Raluca au pus-o la punct pe concurentă. Unii spun că producătorii fac favoritisme pe față.

Unul dintre utilizatori s-a plâns și a spus că o altă fată, Corina, se bucură de prea mult protagonism în emisiune și nu este normal să fie așa. Cei mai mulți au felicitat-o pe Raluca pentru că îi ține piept Corinei și au scris că este o tânără care transmite o stare de bine, care are foarte mult bun simț și finețe nu doar în ce privește alegerea ținutelor.

Raluca de la Bravo, ai stil, criticată de jurați
Cătălin Botezatu spune că ținuta ei nu e demnă de top. Sursa foto: Facebook Bravo, ai stil Oficial

Raluca este criticată și adulată de telespectatori

Există și câteva voci critice printre fanii emisiunii la adresa Ralucăi. Un utilizator remarcă, de pildă, vocabularul extrem de sărac al acesteia și atitudinea de mahala. ”Stil nu are! Dar are bun simț e frumoasă și foarte calmă! Pe când ciuma de Corina imi provoacă stări de vomă”; Felicitări fătuco pentru atitudine. Un sfat: nu te coborî la nivelul cobrei Corina, dai de țiței. Câtă minte să ai moartea pasiunii  pentru a te trezi vorbind singură că fetele au stiliști, din răutate ca nu ai primit 3 steluțe?; Bravo Raluca! Ești isteață foc și îmi place mult că nu te lași intimidată de deșănțata de Corina!”, sunt câteva dintre mesajele postate de fani pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×