CONCERTUL lui Robbie Williams: Amendă maximă pentru organizatori

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/07/2015, 14:28
CONCERTUL lui Robbie Williams: Amendă maximă pentru organizatori

Peste 200 de reclamaţii au fost înregistrate la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor de la participanţi la concertul lui Robbie Williams, ANPC urmând să-i sancţioneze pe organizatori cu amenda maximă. Printre principalele aspecte reclamate la ANPC a fost faptul că spectatorii nu au avut acces la standurile cu băuturi răcoritoare.

„Apa le-a fost oprită la intrare, ca la orice concert, dar dacă organizatorii ştiau că n-au capacitate să facă faţă la 64.000 de oameni, nu trebuiau să facă lucrul acesta. E bătaie de joc şi lipsă de respect pe faţă”, a declarat joi, Marius Dunca, preşedintele instituţiei, citat de Mediafax.

Marius Dunca a precizat că, printre aspectele sesizate, s-a numărat şi faptul că ambulanţele nu ar fi putut avea acces în cazul unui accident în rândul spectatorilor.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

Preşedintele ANPC a mai spus că cei care au depus bani pe cardul pentru băuturi şi nu le-au putut achiziţiona vor primi aceşti bani înapoi, iar pentru organizatori, D&D East Entertainment, se va stabili un cuantum maxim al amenzii prevăzute de lege.

Dunca a precizat că trebuie văzut câte articole din legislaţie au încălcat organizatorii, pentru a se stabili cuantumul amenzii. El a estimat că ANPC va da o sancţiune cel mai târziu marţi 28 iulie.

„Lipsa de organizare şi de respect se va simţi în buzunarul lor”, a mai spus Dunca.

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Robbie Williams a susţinut, în 17 iulie, primul său concert în România. Peste 60.000 de spectatori au participat la concertul susţinut de Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, care a făcut parte din turneul internaţional „Let Me Entertain You”, ce se desfăşoară în peste 10 ţări.

După show, numeroşi spectatori au scris pe reţelele de socializare că nu au reuşit să-şi achiziţioneze băuturi alcoolice şi răcoritoare din cauza cozilor mari care se formaseră la punctele de vânzare amenajate în spaţiul în care a avut loc concertul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×