Completul de 5 judecători care audiază cazul lui Sebastian Ghiță a fost sabotat. Bibilia a dispărut fără urmă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/03/2019, 16:15
Completul de 5 judecători care audiază cazul lui Sebastian Ghiță a fost sabotat. Bibilia a dispărut fără urmă! GALERIE FOTO
Biblie disparuta de la ICCJ, dupa audierile in dosarul lui Sebastian Ghita

Un incident greu de imaginat a avut loc luni la Înalta Curte de Casație și Justiție, de unde a dispărut tocmai biblia pe care jurau martorii și cei audiați în dosarul lui Sebastian Ghiță! Ultimul care a văzut-o, probabil, a fost Vlad Cosma, care a depus mărturie într-unul dintre dosarele omului de afaceri!

Biblia a dispărut după audierea lui Vlad Cosma în dosarul lui Sebastian Ghiță de la ICCJ

„A dispărut Biblia astăzi la Completul de 5 judecători, și-au dat seama pe la ora 13.00, la audierile de martori din dosarul lui Cristian Rizea. Înainte au fost audieri în cazul lui Sebastian Ghiță. Au adus altă Biblie, din altă sală, of”, este mesajul publicat de jurnalistul Stoica Ionel pe Facebook.

Comentariile internauților nu s-au lăsat așteptate: „Pana si Biblia si-au insusit-o sau “au adjudecat-o”…? „N-a mai suportat atatia mincinosi care jura pe ea.”. „Au furat si Biblia?! tare”. „deci sunt asa cleptomani, ca au furat pana si Biblia?”.

biblie disparuta de la ICCJ
Judecatorii au fost nevoiti sa imprumute o biblie de la o alta sala de judecata

”Sa jure pe Kamasutra ca și așa nu au niciun Dumnezeu”

„Cu, sau fara Biblie, tot acolo sunt! Chiar credeti ca, daca pun mana pe ea, spun adevarul? Cand ai numai hoti in sala, ce te astepti?”. „Sa jure pe Kamasutra ca și așa nu au niciun Dumnezeu”. „Era pe inventar la bor. Au luat-o doar s-o sfințească și să schimbe microfonul. Apare!”. Așa au sunat doar câteva dintre comentariilor oamenilor de pe Internet.

În cadrul procesului lui Sebastian Ghiţă a fost audiat luni fostul deputat Vlad Cosma. Este vorba de dosarul în care Sebastian Ghiţă şi fostul primar al Ploieştului, Iulian Bădescu, au fost achitaţi în dosarul de dare de mită pentru finanţarea echipei de baschet Asesoft Ploieşti. Lipsa bibliei a fost observată la începutul audierilor din dosarul lui Cristian Rizea.

Procurorul DNA a cerut, luni, ca fostul deputat PSD Cristian Rizea sa fie condamnat la 7 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, spalare de bani in forma continuata si influentarea declaratiilor. Fostul parlamenatar este plecat in SUA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×