Comper 2020, etapa I. Ce subiecte le-ar putea pica elevilor la matematică. Exerciţiile din ani trecuţi au fost destul de dificile

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/01/2020, 13:28
Comper 2020, etapa I. Ce subiecte le-ar putea pica elevilor la matematică. Exerciţiile din ani trecuţi au fost destul de dificile
Când are loc proba la matematică a concursului Comper 2020

Elevii de clasele O-VIII care s-au înscris la concursul Comper au emoții mari, deoarece se apropie proba la matematică! Aceasta va avea loc pe data de 30 ianuarie și promite să îi solicite la maximum pe elevi.

Când are loc proba la matematică a concursului Comper 2020

Tot luna aceasta au avut loc și celelalte probe ale concursului Comper, iar elevii mai au de susținut proba la matematică, după care sunt așteptate rezultatele.

Potrivit site-ului concursurilecomper.ro, numărul de elevi înscriși la ambele secţiuni a depășit 630.000; număr profesori organizatori a depășit 30.400, iar concursul se desfășoară în peste 4.400 de școli partenere.

Vezi mai jos programa de concurs pentru proba la matematică

Modelele de subiecte pot fi consultate AICI.

Clasa Pregatitoare
Clasa I
Clasa a II-a
Clasa a III-a
Clasa a IV-a
Clasa a V-a
Clasa a VI-a
Clasa a VII-a
Clasa a VIII-a

La concursurile Comper au voie să participe elevi din clasa pregătitoare și clasele I-VIII din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi private din ţară, din mediul urban şi rural și din alte ţări în care se predă în limba română.

Anul acesta, elevii mai au de susținut proba la matematică, din cadrul etapei I. Următoarele probe de anul acesta vor fi organizate după cum urmează:

ETAPA JUDEŢEANĂ II

  • ComPer-Comunicare: 12 martie 2020
  • ComPer-Matematică: 19 martie 2020

ETAPA III – NAŢIONALĂ (Doar pentru clasele I-VIII)

  • ComPer-Comunicare: 14 mai 2020
  • ComPer- Matematică: 21 mai 2020

Atenție! NU SE PERCEP TAXE DE ÎNSCRIERE ŞI PARTICIPARE pentru elevi şi cadre didactice. Elevii înscrişi la Etapa judeteana I sunt înscrişi automat şi la Etapa judeteana II. Pentru Etapa judeteana II vor fi înregistraţi numai elevii care participă pentru prima dată la concurs (nu au participat şi la Etapa judeteana I).

Pentru etapa naţională înscrierea în concurs se face în mod automat de către Organizator şi va fi comunicată participanţilor odată cu afişarea rezultatelor de la Etapa judeteana II. La această etapă naţională concurează primii 500 de elevi ierarhizaţi în funcţie de punctajele cumulate obţinute la paşii anteriori, pe fiecare clasă de studiu şi pe fiecare disciplină de concurs.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×