Comisarul de poliție Victor Andoni din Vrancea a murit la vârsta de 38 de ani. Era ca un înger pentru copii

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
22/11/2019, 20:32
Comisarul de poliție Victor Andoni din Vrancea a murit la vârsta de 38 de ani. Era ca un înger pentru copii
Comisarul Victor Andoni a murit la vârsta de 38 de ani. Sursa foto: monitoruldevrancea.ro

Comisarul Victor Andoni de la Poliția Vrancea s-a stins din viață la vârsta de 38 de ani. Omul care salvase foarte mulți copii de-a lungul carierei sale, luptând împotriva benzilor de criminalitate organizată va fi acum un înger, acolo sus și va veghea asupra tuturor.

Victor Andoni a murit la 38 de ani, după ani de chin cu o boală necruțătoare

Andoni a murit acasă, aseară, în jurul orei 19:00, notează presa vrânceană. Salvatorul avea o boală destul de nemiloasă cu care s-a luptat în ultimii ani. Trupul neînsuflețit al acestuia va fi depus la Biserica de pe strada Simion Bărnuțiu din municipiul Focșani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vestea trecerii în neființă a comisarului Andoni a fost confirmată de șeful Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Vrancea, Costel Manea. Inițial apăruse un simplu zvon că acesta s-ar fi stins din viață, însă, din nefericire, știrea nu a fost un fake news.

Manea: „A fost un om și un coleg deosebit”

„Din păcate, informația este una reală. Colegul nostru, comisarul Victor Andoni, a decedat în această seară (ieri – n.r.). A fost un om şi un coleg deosebit şi ne pare nespus de rău că a plecat dintre noi. Întreg colectivul SCCO Vrancea este alături de familia îndurerată şi îi transmitem pe această cale sincere condoleanţe. Pe Victor, Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Manea, conform monitoruldevrancea.ro.

Andoni a intrat în poliție în anul 2005. A militat pentru protejarea minorilor și a luptat împotriva pedofililor. A susținut totodată și prevenirea fenomenelor de tip cyberbullying prin tot felul de programe școlare. A ținut de nenumărate ori prelegeri în fața elevilor despre ce presupune expunerea pe Internet și cum să se ferească de pericole.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×