Comisarul care s-a ocupat de cazul Elodia a lămurit misterul. Ce i-a făcut, de fapt, Cristian Cioacă soției sale

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
21/06/2019, 08:49
Comisarul care s-a ocupat de cazul Elodia a lămurit misterul. Ce i-a făcut, de fapt, Cristian Cioacă soției sale
Cristian Cioacă ar fi omorât-o pe Elodia cu tocul pistolului. Sursa foto: Observator Antena 1

Comisarul șef Vasile Viorel, cel care a lucrat la aflarea adevărului în cazul Elodia, a oferit câteva informații încă în timp ce procesul era pe rol, înainte ca polițistul Cristian Cioacă să fie condamnat la închisoare pentru crimă. Acesta a dezvăluit în urmă cu ceva timp cum a fost omorâtă, de fapt, avocata din Brașov.

Elodia nu a fost omorâtă cu premeditare. Cum a ucis-o polițistul pe avocata din județul Brașov

Vasile Viorel a explicat de ce Cristian Cioacă a devenit principalul suspect în dosarul dispariției nevestei sale. Coordonatorul anchetatorilor din acest dosar care a înnebunit România susține că polițistul a omorât-o spontan pe Elodia și nu este vorba sub nicio formă de crimă cu premeditare. Între cei doi ar fi existat o încăierare care a dus la escaladarea situației până când acesta a ucis-o pe loc.

În casa în care ar fi avut loc crima, anchetatorii au descoperit urme de sânge care era al Elodiei sub parchet, iar Cioacă a dat cu mai multe straturi de vopsea pentru a acoperi orice indiciu care îl putea încrimina. Criminaliștii, pornind de la probele de sânge, au fost convinși că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune suficient de puternică din moment ce corpul a sângerat.

Cioacă și Elodia nu s-au mai înțeles înainte de dispariția avocatei. Sursa foto: Mediafax

Nu se știe obiectul cu care a fost ucisă avocata. Criminalistul crede că s-a folosit tocul pistolului

„Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar considerăm că a folosit tocul pistolului.

Nu pistolul că armă de foc, ci că obiect vulnerant. Nu credem că acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, susținea comisarul șef Vasile Viorel în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×