”Fifor şi Teodorovici au renunţat nu se ştie de ce, nici nu ştiu dacă erau trecuţi în sondaj. Pleşoianu şi Firea nu sunt băgaţi în seamă. Din câte ştiu eu, nici nu erau băgaţi în sondaj. Pe Şerban Nicolae tocmai l-au mazilit din funcţie, Olguţa Vasilescu e scârbită de tot şi sentimentul e împărtaşit şi de mine.

Codrin Ștefănescu, dezvăluire surprinzătoare despre Olguța Vasilescu. Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu este nemulțumit de felul în care este condus PSD. Sursa foto – facebook

Ștefănescu, atac la Dăncilă

Nimeni din partid nu ştie care sunt sondajele reale pe care PSD le-a achitat şi le-a făcut în ultimele 4 săptămâni. În România, în acest moment, există o parte mare din electorat care doreşte dreptate până la capăt, oameni care sunt sideraţi, care ar dori un candidat care să nu uite de acest mesaj. Nu avem niciun candidat de acest fel”, a declarat Codrin Ștefănescu

Întrebat dacă Viorica Dăncilă ar putea fi un candidat bun, Ștefănescu a fost cât se poate de ferm: ” Eu trebuie să fiu sigur că acel candidat intră în turul II. Este un coşmar să mă gândesc că în turul II va intra Barna cu Iohannis, iar electoratul nostru va trebui să alegă răul cel mai mic, iar noi să trebuiască să explicăm care e răul cel ma mic Avem obligaţia să intrăm în turul II. Ca să intrăm în turul II trebuie să avem un candidat care să îndeplinească următoarele criterii: să nu schimbe discursul public, să fie votat de Congres. Habar n-am ce vor decide colegii noştri, care văd că în ultima perioadă aplaudă absolut orice”, a mai declarat Codrin Ştefănescu.