Clipe de panică în Jersey City! Polițist, împușcat de doi indivizi înainte ca trupele SWAT să-i ucidă. Un martor a filmat totul. Video cu puternic impact emoțional

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 10:51
Clipe de panică în Jersey City! Polițist, împușcat de doi indivizi înainte ca trupele SWAT să-i ucidă. Un martor a filmat totul. Video cu puternic impact emoțional GALERIE FOTO
Desfășurare de forțe în Jersey City. Sursa foto - Kena Betancur / AFP / Profimedia

Clipe de panică în Jersey City, Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a dezlănțuit din senin un adevărat infern. Totul a început după ce detectivul Joe Seals a abordat doi barbati intr-un cimitir, in jurul orei 12.30, in timpul unor investigatii desfasurate de catre acesta.

Clipe de panică în Jersey City!

Din păcate, cei doi nu au ezitat o clipă și l-au impuscat mortal pe polițist. Aceștia au fugit de la locul crimei intr-un camion furat, chiar inainte ca oamenii legii sa blocheze zona. A urmat o întreagă nebunie în care au fost implicați și oameni de pe stradă.

Suspectii, inarmati cu pistoale de dimensiuni mari, au ucis alte trei persoane intr-un supermarket si au ranit mai multi politisti. Martorii povestesc că au trăit clipe de coșmar. Speriați, oamenii au spus că au auzit focuri de arma timp de doua ore.

Polițist, împușcat de doi indivizi înainte ca trupele SWAT să-i ucidă

În tot acest timp, avea loc o confruntare între fugari si oamenii legii. De altfel, unul dintre martori a surprins intr-o filmare socanta cateva momente din scenele demne de orice film de actiune. Pe imagini se vede cum cum unul dintre politisti este ranit sub ploaia de gloante.

La un moment dat s-a luat decizia ca trupele SWAT să intervină și aici s-a terminat calvarul. Echipele SWAT au intrat în magazin intr-o masina blindata si i-au impuscat pe suspecti. Cei doi au fost uciși pe loc.

Conform primelor informații, detectivul ucis, Joe Seals a lasat in urma o sotie indurerata si nu mai puțin de cinci copii care au ramas astfel fara tata. Acesta facea parte dintr-o echipa care urmarea anihilarea violentelor armate si mentinerea sigurantei pe strazi.

Politia sustine ca cei doi barbati nu par sa fi avut legaturi cu alte grupari infractionale, iar motivul savarsirii crimelor este inca necunoscut. Și presedintele Donald Trump a transmis printr-o postare pe Twitter ca e la curent cu situatia si o monitorizeaza atent.

De remarcat că școlile şi spitalele din vecinătate au fost închise de la primele focuri de armă semnalate, cum prevăd reglementările în Statele Unite în caz de atac armat. Părinţii au fost autorizaţi să-şi ia copii de la şcoală după atac.

Niciun motiv clar nu a fost prezentat în explicarea acestui atac armat, care a transformat o zonă rezidenţială din Jersey City într-o scenă de război timp de mai multe ore. Sute de poliţişti veniţi din tot statul New Jersey şi de la New York au fost desfăşuraţi pe străzi, înarmaţi până-n dinţi, iar zeci de maşini de urgenţă au fost trimise pe mai multe străzi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×