Clipe de groază pentru cântăreața de manele Sorina! I-a ars casa azi-noapte, iar pompierii s-au chinuit 3 ore să stingă focul – Video

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 08:50
Clipe de groază pentru cântăreața de manele Sorina! I-a ars casa azi-noapte, iar pompierii s-au chinuit 3 ore să stingă focul – Video
Incendiu acasă la Sorina, fosta lui Guță. Sursa foto: opiniatimișoarei.ro/ captură Video. Colaj: Fanatik

Au fost clipe de groază pentru manelista Sorina. Casa i-a ars ca o torță azi noapte, iar pompierii s-au chinuit mai bine de trei ori să stingă flăcările.

Incendiu la casa cântăreței Sorina, fosta lui Nicolae Guță

Pompierii au fost chemați în toiul nopții la o locuință din municipiul Timișoara, care s-a dovedit a fi proprietara vestitei interprete de muzică de petrecere.

La fața locului au ajuns aseară, imediat după apelul la 112, trei autospeciale de SMURD și 20 de pompieri, căci flăcările au fost destul de puternice, iar pentru stingerea lor era nevoie de ceva mai multe forțe de intervenție.

ISU Timiș: „Nu au fost înregistrate victime”

Potrivit opiniatimișoarei.ro, mai multe case au fost cuprinse de foc, nu doar cea a fostei partenere a lui Nicolae Guță, motiv pentru care lupta cu focul a fost mai greoaie decât se credea în momentul efectuării apelului la 112.

Limbile de foc ieșeau din ferestrele caselor de pe strada Noua, cu puțin înainte de ora 23:00, mai scrie ziarul local. Nimeni nu a fost rănit în urma incendiului de aseară. Oamenii din locuințele afectate au ieșit din casă la timp pentru a se salva.

„Am fost solicitați să intervenim la pentru lichidarea unui incendiu la o casă din municipiul Timisoara, str. Noua. La fața locului s-au deplasat de urgență 3 autospeciale de stingere, o autoscara, 2 echipaje SMURD și 20 pompieri. Incendiul se manifesta la partea superioara a imobilului pe o suprafata de 100 metri pătrați”, transmite ISU Timiș.

„Se acționează pentru limitare și stingere. Nu au fost înregistrate victime. Cu privire la cauza probabilă de incendiu, revenim cu detalii dupa finalizarea intervenției”, mai spun cei de la ISU Timiş.

Focul s-a stins la celelalte case de la mansarda unde a izbucnit prima oară. Cântăreața de manele Sorina nu se afla în casă în momentul izbucnirii incendiului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×