Cleopatra Stratan dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Edward Sanda

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/12/2019, 17:19
Cleopatra Stratan dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Edward Sanda
Cleopatra Stratan a dat cărțile pe față. Nu formează un cuplu cu Edward Sanda. Sursa foto: voxbiz.ro

De curând, în lumea showbiz-ului circulă zvonul potrivit căruia Cleopatra Stratan și Edward Sanda ar forma un cuplu. Chestionată pe marginea acestui subiect, fiica lui Pavel Stratan a pus capăt speculațiilor și a dezvăluit că între cei doi nu există nimic mai mult decât o frumoasă prietenie.

Cu iubitul mai târziu. Este cam devreme”, spune tânăra artistă când vine vorba despre dragoste, păstrând, însă, o oarecare doză de mister. Să fie oare chiar Edward cel care o va face să trăiască fiorii primei povești de dragoste?

Cleopatra Stratan a spus adevărul despre relația cu Edward Sanda

Suntem doar prieteni! Și cu iubitul, cu iubitul mai târziu. Este cam devreme. Toate la timpul lor. Acum școala e pe primul loc”, a explicat Cleopatra Stratan pentru Antena Stars.

După un Crăciun petrecut în sânul familiei, frumoasa moldoveancă va petrece noaptea dintre ani alături de suceveni, cărora le promite un concert de neuitat. Nu i-a cerut lui Moș Crăciun decât să petreacă ziua Nașterii Domnului alături de toți cei dragi.

Ce spune Edward Sanda despre relația cu Cleopatra Stratan

La rândul său, Edward Sanda a subliniat că între el și Cloepatra nu există nimic mai mult decât „o prietenie sinceră și adevărată”. „Nu sunt eu fericitul Ghiță”, a afirmat îndrăgitul artist cu care fiica lui Pavel Stratan a colaborat în ultima vreme.

Nu ştiu de unde a apărut acest zvon, dar nu este adevărat! Sunt mai multe poze, dar între mine şi Cleopatra nu a fost nimic mai mult decât o prietenie sinceră şi adevărată.

Nu s-a pus niciodată problema că noi am avea ceva mai mult, decât să colaborăm muzical. Nu ştiu de ce a venit toată aceasta nebunie, fix în această perioadă în care nici nu m-am întâlnit, ea fiind stabilită în Chişinău.

Mă aşteptam la zvonuri de genul acesta, acum câteva luni când era în Bucureşti. Momentan, nu avem niciun fel de legătură. Nu sunt eu fericitul Ghiţă”, a spus și Edward Sanda.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×