Claudiu Manda își face ziua de naștere la Bruxelles, pe banii Parlamentului European. 30 de invitați la petrecere

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 21:33
Claudiu Manda își face ziua de naștere la Bruxelles, pe banii Parlamentului European. 30 de invitați la petrecere
Claudiu Manda își face ziua la Bruxelles, alături de 30 de senatori PSD. Sursa foto: captură video Antena 3

Europarlamentarul Claudiu Manda își face ziua de naștere la Bruxelles din banii Parlamentului European, iar la eveniment a chemat 30 de pesediști.

Claudiu Manda își face ziua la Bruxelles, cu 30 de senatori PSD

Informația a fost publicată de site-ul g4media.ro, potrivit căruia 30 de senatori de la PSD ar urma să fie prezenți la ziua soțului Liei Olguța Vasilescu.

Publicația a citat surse din Senatul României, iar apoi l-a contactat pe Manda care a confirmat informațiile.

Manda: „Am considerat că este oportun să existe un schimb de experiență”

Ziua lui Manda este pe 20 decembrie, iar evenimentul este programat între 16 și 19 decembrie, la Bruxelles, atunci când va avea loc sesiunea plenară a Parlamentului European.

Evident, transportul, cazarea și mâncarea vor fi plătite din banii PE.

Manda se apără și susține că și-a invitat colegii pentru a face un schimb de experiență, însă unul dintre cei invitați a declarat că, de fapt, au fost chemați la ziua lui de naștere.

„Am aflat de la niște colegi din Senat, că domnul Manda i-a invitat la ziua sa de naștere, la Bruxelles, și că le asigură transportul si cazarea. Mi s-a părut revoltător, sunt totuși 30 de persoane, banii de la Parlamentul Europena sunt tot fonduri publice”, susține o sursă din Senatul României, notează site-ul.

Printre invitați se numără nume precum Radu Oprea, fostul ministru Florian Bodog, Radu Preda, Bogdan Matei, Pavel Marian sau Marius Dunca.

„Programul este făcut de doi europarlamentari PSD, Claudiu Manda și Dragoș Benea. Este un schimb de experiență între Parlamentul European și Senatul României. Nu am programul exact în acest moment. Finanțarea deplasării va fi făcută exclusiv de Parlamentul European”, a declarat senatorul PSD Marian Pavel pentru G4Media.ro.

„Această posibilitate de a avea invitați la Parlamentul European există în bugetul delegației social-democrate. Am considerat că e oportun să existe un schimb de experiență despre cum funcționează Parlamentul European, modele de bune practici și poate găsim elemente comune”, a explicat Manda.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×