Claudia Pavel a recunoscut că este atrasă de Dani Oțil. Prezentatorul de la Neața: „Nu mă așteptam să mă alegi tocmai pe mine”

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/10/2019, 12:08
Claudia Pavel a recunoscut că este atrasă de Dani Oțil. Prezentatorul de la Neața: „Nu mă așteptam să mă alegi tocmai pe mine”
Claudia Pavel a spus că e atrasă de Dani Oțil. Sursa foto: viva.ro/ unica.ro

Claudia Pavel a apărut astăzi în matinalul de la Antena 1, „Neața cu Răzvan și Dani”, după o perioadă de câteva luni de absență de pe micile ecrane. Cântăreața a fost supusă unui joc de către prezentatori și a fost întrebată pe cine ar alege ca partener dintre persoanele aflate în studio.

Claudia Pavel, atrasă de Dani Oțil

Claudia nu a stat mult pe gânduri și, intrând în jocul propus de cei doi matinali, a făcut alegerea. „O să fiu probabil foarte previzibilă. Te aleg pe tine”, i-a spus Claudia lui Dani Oțil. Vedeta l-a evitat, cel mai probabil, pe Răzvan Simion ca să nu o supere pe Lidia Buble, chiar dacă e vorba despre o glumă.  „Nu mă așteptam să mă alegi tocmai pe mine”, a răspuns surprins Dani Oțil.

După participarea la Ferma și la Exatlon, Claudia Pavel s-a concentrat exclusiv pe proiectele sale muzicale. Vedeta care a câștigat o căruță de bani din participarea în reality-show-urile de la Kanal D și PRO TV se bucură din nou de succes, cele mai recente hit-uri fiind dovada acestuia. Una din cele mai apreciate melodii de-ale artistei este cea lansată cu Bibanu, „Îmi e dor”, care pe Youtube a strâns peste 2 milioane și jumătate de vizualizări.

claudia pavel
Cântăreața a participat în mai toate reality-show-urile de succes în ultimii trei ani. Sursa foto: trăieștemuzica.ro

Claudia Cream, prezență frecventă în reality-show-urile de la noi

Claudia Pavel este de neoprit. În ultimii 3 ani a participat la mai toate reality-show-urile de anvergură de la noi, cel mai urmărit, dacă ne uităm după cifrele de audiență, fiind Ferma vedetelor, unde duelurile ei cu Brigitte Sfăt au ținut telespectatorii cu sufletul la gură. Înainte de Fermă, Claudia a participat la Exatlon (Kanal D) și „Fort Boyard” (2017), PRO TV. Ce este curios este că fosta participantă de la Fermă s-a arătat atrasă chiar de fostul partener al Mihaelei Rădulescu, Dani Oțil, cea care a prezentat show-ul de la PRO TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×