Claudia Pătrășcanu, decizie surprinzătoare după divorțul de Gabi Bădălău: ”Să decidă legea”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/01/2020, 11:07
Claudia Pătrășcanu, decizie surprinzătoare după divorțul de Gabi Bădălău: ”Să decidă legea”
Claudia Pătrășcanu, replică dură la adresa fostului soț, Gabi Bădălău. Sursa foto: Facebook.com

Claudia Pătrăşcanu, fosta compenentă a trupei Sexxy, a avut o reacție neașteptată după ce în presă s-a vehiculat că așteaptă avere din partea fostului soț, Gabi Bădălău, pentru a se lansa în industria muzicală. Doar că artista a lansat deja o piesă nouă intitulată „Tată de duminică” inspirată din viața personală. 

Claudia Pătrășcanu, replică acidă la adresa fostului soț: ”Nu am așteptări”

Cântăreața Claudia Pătrășcanu este revoltată de turnura pe care au luat-o lucrurile legat de divorțul de Gabi Bădălău alături de care are doi copii. Artista a scris un mesaj dur pe una dintre paginile sale de socializare și a mărturisit că nu are nevoie de nimic din partea fostului soț.

Acuzată că așteaptă avere și pensie alimentară pentru micuți pentru a-și lansa cariera muzicală, fosta componentă a trupei Sexxy, a mărturisit că nu are nicio așteptare financiară din partea fostului partener de viață. De asemenea, Claudia Pătrășcanu a mai adăugat că fostul soț nu are de unde să le dea copiilor bani pentru că trăiește dintr-un salariu minim pe economie.

„S-a scris în presă că aștept avere și pensie alimentară ca să-mi reconsolidez cariera… păi dacă ar fi fost așa… așteptam nu?! N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanță pentru divorț.

Din fericire, nu am așteptări nici de la soțul meu, nici de la instanță! Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu???”, a scris cântăreața pe pagina de Facebook.

Cântăreața, Claudia Pătrășcanu: ”Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta”

Claudia Pătrășcanu a mai adăugat că a revenit în industria muzicală pentru binele și bunăstarea sa și a celor doi copii. Cântăreața a mai adăugat că nu i-a interzis fostului soț să-și vadă băieții doar că acestuia îi era foarte greu să vină până la Agigea. Acesta a fost și motivul pentru care Claudia s-a întors la București.

„Mi-am demarat singură proiectele pentru traiul și binele nostru. Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta și tot ce fac, voi face pentru ei și pentru confortul lor, să le fie cel mai bine!!!!

După ce am fost dați afară din casă, tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricții să-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar că i-a vizitat când a avut timp și dispoziție, că era drumul lung pentru el.

Pentru confortul copiilor mei, de a fi mai aproape de tatăl lor și a nu mai fi supuși la naveta Bolintin – Agigea, am ales să ne mutăm la București, fără să aștept «averi și pensii alimentare»”, a mai completat Claudia Pătrășcanu.

Artista își dorește liniște și pace pentru ea și copii

În plus, cântăreața a mai precizat că nu i-a cerut lui Gabi Bădălău absolut nimic pentru ea, ci doar pentru copii. Claudia lasă legea să decidă ce este mai bine pentru cei doi băieți pentru că ei merită să fie liniștiți și să aibă parte de ce este mai bun în această viață.

„Nu am solicitat nimic pentru mine personal, NICIODATĂ, a fost alegerea soțului meu calea judecătorească. Acum, să decidă legea și orice va decide va fi tot pentru copiii mei, pentru că în primul rând ei merită TOT, pe lumea asta. 

Este normal ca eu, ca mamă să fac ce-mi stă-n puteri pentru ei. Până în prezent, consider că doar de liniște și pace au nevoie sufletele mele minunate, atât! Restul am eu grijă s-o ducem bine… până la pensia mea, nu până la a lor (din partea tatălui)”, a încheiat artista mesajul de pe Facebook.

  • 2 copii are Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău
  • 3 ani a durat căsnicia dintre artistă și fiul senatorului Niculae Bădălău
  • 12 august 2019 ziua în care cântăreața a anunțat că divorțează

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×