Categorie: Autor:

Doi ciobani români zdrobiţi cu bâta de mai mulţi indivizi! Au vrut să îi ardă de vii! GALERIE FOTO şi VIDEO

Doi ciobani români au fost omorâţi în bătaie, în Italia. Rulota în care locuiau cei doi a fost incndiată, dar românii au scăpat. Ciobanii au însă alergaţi şi prinşi de mai mulţi indivizi care i-au executat fără vreo remuşcare! Doru Constantin Olaru, în vârstă de 28 de ani, şi Costel Calinciuc, în vârstă de 38 de ani, erau îngrijitori la o turmă de oi aflată în munţii din apropierea oraşului Torino şi aveau în grijă 500 de oi. cei doi români locuiau într-o rulotă aflată în apropierea fermei. Proprietarul oilor spune despre cei doi români că erau liniştiţi şi nu aveau conflicte cu locuitorii din zonă. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Luni seara cei doi se aflau în rulotă şi erau foarte activi pe Facebook. La ora 23.22 de minute Doru Constantin Olaru a avut ultima postare pe reţeau de socializare. După ora 23.22 s-a aşternut “tăcerea” pe reţeaua de socializare. Probabil atunci au fost atacaţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Ciobanii români ucişi în Italia au fost vânaţi de mai mulţi indivizi

Poliţia italiană susţine că românii au fost atacaţi de mai mulţi indivizi care au ajuns lângă rulota în locuiau cei doi şi i-au dat foc. Olaru şi Calinciuc au reuşit să scape din flăcări şi să fugă. Primul a fost prins Olaru de către agresori, chiar în mijlocul turmei de oi, şi lovit cu o bâtă în cap până a murit. După ce l-au lăsat fără suflare pe tânărul de 28 de ani, care era originar din Bacău, criminalii au plecat în urmărirea lui Calinciuc. L-au prins la 500 de metri de locul unde ardea rulota, într-un lan de grâu. Românul nu a avut nicio şansă, fiind omorât, ca şi colegul său, după ce capul i-a fost zdorbit cu o bâtă.

Poliţiştii italieni nu i-au găsit încă pe criminali, dar spun că cel mai probabil este vorba de o răzbunare şi îi interogheză pe toţi cunoscuţii românilor. Deocamdată singurul element pe care îl au este declaraţia unui bătrân care locuieşte în zonă, care a spus că în noaptea tragediei a auzit mai multe maşini care au plecat în trombă de lângă locul unde ardea rulota şi unde au fost găsiţi fără suflare cei doi români.