Cine sunt Mirela Spridon și Cosmin Marin, noii concurenți Exatlon, de la Kanal D

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/02/2019, 21:23
Cine sunt Mirela Spridon și Cosmin Marin, noii concurenți Exatlon, de la Kanal D GALERIE FOTO
Cine sunt Mirela Spridon și Cosmin Marin, noii concureți Exatlon

În concursul sportiv fenomen, de la Kanal D, au pășit noi concurenți. Este vorba despre Mirela Spridon și Cosmin Marin, sportivi ce au venit în locul jucătorilor care au plecat din cauza accidentărilor, anume Diana Pivniceru și Andrei Anghelescu. În prezent, echipele sunt echilibrate, numărând 5 fete și 5 băieți.

Mirela Spridon a intrat în forță în echipa roșie, cea a Faimoșilor, iar Cosmin în cea albastră, a Războinicilor. Tinerii curajoși s-au declarat încântați că se află în Republica Dominicană și speră să facă parte din acest reality-show până când se va striga câștigătorul.

Primele declarații ale noilor concurenți Exatlon, Mirela Spiridon și Cosmin Marin

„Bine v-am găsit! Mă numesc Spridon Mirela Cristina, am 19 ani și sunt antrenor fitness. Mă simt foarte entuziasmată acum că voi participa la Exatlon. Sunt foarte bucuroasă, motivată, voi da tot ce e mai bun din mine. Mi-am dorit mult să fiu aici și voi profita de ocazie”, a spus Mirela.

Cine sunt Mirela Spridon și Cosmin Marin, noii concurenți Exatlon, de la Kanal D
Mirela Spridon face parte din echipa Faimoșilor

La fel de încântat de aventura sportivă este și Cosmin, care a precizat că echipa albastră îi era predestinată, deoarece mereu s-a considerat un Războinic. „21 de ani. O să împlinesc 22 tocmai de pe 9, acum. Lucrez în Jandarmerie, sunt cadru MAI.

Cine sunt Mirela Spridon și Cosmin Marin, noii concurenți Exatlon, de la Kanal D
Cosmin Marin face parte din echipa Războinicilor

Am ajuns la Exatlon pentru că mi s-a părut o competiție destul de serioasă, eu fiind sportiv, mi-au plăcut și am avut parte întotdeauna de competiții. În viață chiar am fost ca un Războinic și am avut o atitudine de Războinic și nu am renunțat niciodată și mai mult că sigur nu o să renunț aici”, a declarat Cosmin în momentul intrării în competiție.

Prezentarea lor

  • Spridon Mirela provine din Petroșani, județul Hunedoara și este o fire ambițioasă și muncitoare. Tânăra a început să să lege de sfera sportului de la o vârstă fragedă, la 3 ani pășind în sala de gimnastică, acolo unde s-a antrenat timp de 5 ani. Pe lângă gimnastică, Faimoasa a jucat și handbal timp de 2 ani, apoi a făcut parte dintr-o trupă de dans. Din perioada liceului își dedida parte din timpul liber fitness-ului, așa că între timp a reușit să ajungă instructor de fitness.
  • Marin Gavril Cosmin este din Slatina, județul Olt. Timp de 16 ani a jucat fotbal și, în același timp, a urmat antrenamente de fitness și box. Exatlon este pentru el o adevărată provocare, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic, și crede că i se potrivește mănușă acest concurs.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×