Cine sunt actorii din serialul Liber ca pasărea cerului, de pe Antena 1

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/05/2019, 15:46
Cine sunt actorii din serialul Liber ca pasărea cerului, de pe Antena 1
Actorii din Liber ca pasărea cerului de la Antena 1 au apărut în mai multe producții de succes. Sursa foto: captură Youtube

Actorii din serialul Liber ca pasărea cerului de pe Antena 1 au reușit să strângă în fața micilor ecrane aproape un milion și jumătate de telespectatori. Din distribuție noului fenomen televizionistic fac parte nume consacrate ale acestei industrii precum Cătălina Grama, Marius Florea Vizante și Ștefan Bănică, dar există și o serie de alți actori mai puțini cunoscuți publicului.

Actorii din Liber ca pasărea cerului, cunoscuți pentru proiecte celebre

Din distribuția serialului difuzat duminica de la ora 20:00 de Antena 1 fac parte actorii Andreea Samson, Adrian Anghel, Laila Abdel Hafiz, Alma Costin, Tiberiu Herdea și Luminița Cercel, printre alții. Din seria serialului, una dintre prezențele cele mai exotice este Laila Abdel Hafiz, cea pe care telespectatorii au îndrăgit-o din primul episod.

Laila Abdel Hafiz este o actriță și cântăreață din România care s-a remarcat pe micul ecran prin participarea la show-ul X Factor, în anul 2015. Frumoasa actriță care joacă în piesele de teatru ”12 oameni furioși” și ”Nevasta mea e șuvaneză” a apărut pe scenă, în fața juraților emisiunii fără lenjerie intimă.

Laila Abdel Hafiz a apărut la X Factor

Adrian Anghel, cel care îl interpretează pe Ariciu în serialul de la Antena 1, este cunoscut pentru rolurile sale versatile din filmele și serialele românești. Publicul l-a mai văzut în telenovela ”Numai iubirea” difuzată în anul 2004 de Acasă TV, dar și în filmele ”Povestea unui pierde vară” (lansat în anul 2018) și ”California dreamin – nesfârșit” (2007).

Tiberiu Herdea, unul dintre actorii mai puțini cunoscuți de telespectatori, a avut un singur mare succes filmografic până acum. Lumea îl cunoaște datorită apariției în producția ”O grămadă de caramele” din anul 2017, în care i-a avut ca parteneri de serial pe Carmen Tănase, Marian Râlea și Cristina Ciobănașu.

Brașoveanca Andreea Samson care o joacă pe Dora în serialul de la Antena 1 a avut câteva apariții memorabile. A apărut în show-ul Mondenii și în filmul ”Marilena de la P7” realizat în anul 2007. A devenit populară după ce a imitat-o pe Roxy Manelista, un celebru personaj monden care apărea în urmă cu mulți ani la OTV.

Alma Costin, cea care îi dă viață Miei, este o actriță care a făcut carieră în special cu spectacolele de teatru pentru copii. A avut și o apariție alături de actorul Tudor Andronic în videoclipul lui Smiley la melodia ”O poveste”.

Regizorul serialului Liber ca pasărea cerului este Răzvan Săvescu, absolvent al Academiei de Teatru și Film. A debutat în industria cinematografică în anul 2014 cu ”America venim”, cu ajutorul Libra Film. Răzvan a fondat compania independentă de teatru WonderTheatre.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×