Cine o îmbracă pe Carmen Iohannis. Designerul care a criticat-o dur pe soția lui Klaus Iohannis: ”Poartă fustă exagerat de scurtă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/11/2019, 21:16
Cine o îmbracă pe Carmen Iohannis. Designerul care a criticat-o dur pe soția lui Klaus Iohannis: ”Poartă fustă exagerat de scurtă” GALERIE FOTO
Cine sunt designerii români care o îmbracă pe Carmen Iohannis. Sursa foto: monden.acasa.ro

Ținutele primei doamnei în stat Carmen Iohannis au atras deopotrivă laude, cât și critici. Soția lui Klaus Iohannis a optat în primul mandat al președintelui pentru un stil elegant și rafinat. Printre designerii apreciați și aleși de profesoara de engleză de la Sibiu se numără Alexandru Ciucu, Eli Lăslean sau Andreea Tincu.

Designerul Stephan Pelger a criticat ținutele alese de Carmen Iohannis

Designerii care s-au ocupat de ținutele soției lui Klaus Iohannis în primul mandat au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Carmen Iohannis. Prima doamnă în stat are o siluetă de invidiat la vârsta de 59 de ani și poate îmbrăca orice ținută, chiar și fustă foarte scurtă. Dacă creatorii de modă Alexandru Ciucu, Andreea Tincu și Eli Lăslean sunt de părere că profesoara de engleză de la Sibiu a abordat de-a lungul timpului ținut controversate, uneori chiar și cu umerii sau genunchii goi, Stephan Pelger are și critici la adresa lui Carmen Iohannis.

Designerul care s-a ocupat de ținutele primei doamne în stat la începutul mandatului lui Iohannis este de părere că uneori fustele pe care le-a purtat Carmen Iohannis în particular au fost prea scurte. „Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele doamne pe care le-am avut. Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut”, a declarat creatorul de modă în 2015, potrivit click.ro.

Andreea Tincu este designerul care o îmbracă pe Carmen Iohannis

Carmen Iohannis preferă designerii români care-i înțeleg stilul vestimentar și statutul, motiv pentru care în aceste momente colaborează cu Andreea Tincu. Prima doamnă în stat susține talentul și dedicarea creatorilor de modă români pe care-i ”promovează” prin ținutele pe care le poartă atunci când merge peste hotare.

Întrebată care sunt culorile preferate de soția lui Klaus Iohannis, Andreea Tincu, a mărturisit că le recomandă femeilor cu care colaborează să adopte o viziune mai modernă în modă. „Prima Doamna poartă culori vii, luminoase, însă și ținute all white. Este mult spus fan, până la urmă atunci când ai o silueta frumoasă, iar moda internațională nu presupune exclusiv lungimi 7/8, stilul vestimentar adoptat este în funcție de ce îți stă bine. Fiind creatoare de modă, recomand tuturor femeilor să încerce o viziune mai modernă în modă, să încerce să depășească tipare ce aparțin trecutului”, a spus creatoarea, potrivit playtech.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×