Cine este Viviana Sposub, noua co-prezentatoare de la Vorbeşte lumea. Pro TV a “furat-o” de la Antena 1. FOTO

Cine este Viviana Sposub, noua co-prezentatoare de la Vorbeşte lumea. Pro TV a “furat-o” de la Antena 1. FOTO GALERIE FOTO
Cine este Viviana Sposub

Cine este Viviana Sposub, noua co-prezentatoare de la ”Vorbeşte lumea”, emisiune difuzată de Pro TV. Ei bine, frumoasa brunetă vine direct de la concurentul direct, Antena 1. Aceasta va dansa, va cânta, va prezenta vremea, horoscopul și va aduce un zâmbet pe buze tuturor fanilor emisiunii Vorbește Lumea.

Cine este Viviana Sposub, noua vedetă a Pro TV

Superba brunetă cu forme perfecte are 22 de ani și este născută în Botoșani, iar la Pro TV va face echipă cu Adela Popescu și Cove. Tânăra este jurnalistă, prezentatoare TV, vlogger și cochetează cu muzica. Viviana a absolvit Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Până în luna iunie a acestui an, Viviana a prezentat rubrica Meteo la Antena 1, iar acum a acceptat o nouă provocare în viața ei. Frumoasa co-prezentatoare a precizat pentru noul angajator, Pro TV:

Cine este Viviana Sposub
Cine este Viviana Sposub

Frumoasa brunetă nici nu a mai dormit de emoții

”Mă simt foarte emoționată în această nouă postură. Aseară nu am reușit să dorm deloc, pentru că abia așteptam să se facă ora 8 și să vin aici în platou. I-am cunoscut pe acești doi minunați colegi ai mei și vreau să spun că a fost chimie de prima dată pentru că ne înțelegem foarte bine.

Am povestit, am râs, am glumit… Ce pot să spun? La treabă, de acum! Vor fi dimineți cu multe zâmbete, pentru că asta îmi propun să aduc pe chipurile telespectatorilor! Voi face de toate: dansez, cânt, prezint vremea, horoscopul, fac și mâncare și surprizele încă nu s-au terminat. În fiecare zi, colegii mei îmi vor da tot felul de provocări pe care sper să le duc la bun sfârșit”.

Viviana Sposub mărturisește că viața ei ar fi mai gri fără hobby-ul ei de-o viață, muzica. Tânăra prezentatoare TV a făcut pian și canto vreme de 12 ani și a absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani cu media 10, ca șef de promoție. Viviana are un canal de YouTube cu 15.000 de abonați, unde urcă o sumedenie de video-uri realizate de ea. Focoasa brunetă are printre pasiuni și fotografiile provocatoare, după cum se poate vedea clar în GALERIA FOTO!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×