Cine este ultimul finalist de la iUmor

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/05/2019, 18:12
Cine este ultimul finalist de la iUmor
Florin Gheorghe a avut un moment de stand-up comedy. Sursa foto: Antena 1

Ultimul finalist de la iUmor a fost ales sâmbătă, 18 mai, în cea de-a 12-a ediție a show-ului de la Antena 1. Este vorba despre Florin Gheorghe, cel care a reușit să câștige calificarea în marea finală a concursului umoristic de la postul generalist de televiziune. Gheorghe i-a impresionat pe jurați cu un moment de stand-up comedy.

Ultimul finalist de la iUmor este Florin Gheorghe, un umorist de etnie rromă

Marea finală a concursului iUmor va avea loc pe 1 iunie, tot într-o zi de sâmbătă, de la ora 20:00. Pe lângă Florin Gheorghe, în marea finală s-au mai calificat Serghei Dim, Doi Degeaba, George Țintă, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Adi Bobo, Varză, Florin Siriac și Trupa Mici.

Florin Gheorghe a avut un moment de stand-up comedy și a fost unul dintre concurenții care a provocat cele mai multe zâmbete. Florin este un comediant amator de etnie rromă, iar în cadrul momentului său a ironizat cultura rromă, din care face parte. Practic, momentul lui a fost unul de autoironie, iar asta a cucerit sala.  ”Nu a avut competiţie în seara asta la stand up. A fost de departe cel mai bun, iar textul era foarte bine fãcut!”, a exclamat Cheloo după momentul lui Florin.

Surpriză pentru fanii show-ului de la Antenă

Anul acesta, semifinalele iUmor trec dincolo de ecranele televizoarelor. Abonații platformei Antena Play pot vedea, pe lângă emisiunile clasice, câte o ediție specială exclusiv online cu ceea ce s-a întâmplat în culisele show-ului. Această emisiune suplimentară poate fi urmărită doar după difuzarea celei de la tv, pe antenaplay.ro.

Emisiunea iUmor a debutat la Antena 1 în anul 2016 și este singura emisiune de talente comice din România. Din juriul show-ului difuzat anul acesta sâmbătă de sâmbătă de la ora 20 fac parte cântăreața Delia Matache (membră și în juriul X Factor), Mihai Bendeac, actor de comedie și Chello, cunoscut cântăreț de muzică urbană.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×