Cine este tânăra care seamănă izbitor cu prințesa Diana! A atras toate privirile la nunta regală!

Claudiu I   
in Poze haioase
20/05/2018, 13:21
Cine este tânăra care seamănă izbitor cu prințesa Diana! A atras toate privirile la nunta regală! GALERIE FOTO
Tânăra care seamănă cu prințesa Diana

Oamenii care au urmărit la televizor nunta prințului Harry cu Meghan Markle au rămas uluiți de asemănarea uneia dintre invitate cu regretata prințesa Diana, mama prințului Harry. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Aceasta este Lady Kitty Spencer, în vârstă de 27 de ani, și este chiar nepoata prinţesei Diana. Tânăra, care seamaănă izbitor cu celebra ei mătuşă, a lucrat ca model, apărând în cea mai recentă camapnie Dolce & Gabbana. La nunta regală a reuşit să ia ochii publicului, dar şi presei într-o rochie verde-smarald creată chiar de casa de modă pe care o reprezintă.

Tânăra care seamănă izbitor cu prințesa Diana avea doar șase ani la moartea ”Prințesei inimilor”

Frumoasa Kitty Spencer avea doar 6 ani la moartea prinţesei Diana şi este fiica fratelui mai mic al acesteia, Charles Spencer, căsătorit cu modelul britanic Victoria Aitken.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal din cauza lui Putin! Președintele rus a ieșit la dans cu șefa diplomației austriece

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.