Cine este Syda și cu ce se ocupă Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu

Victor Anghel   
în Stiri mondene
02/01/2019, 14:44
Cine este Syda și cu ce se ocupă Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu GALERIE FOTO
Cine este Syda și cu ce se ocupă Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu

Fostul soț al Elenei Băsescu a început anul 2019 cu stângul! Bogdan Ionescu, alias Syda, este în mijlocul unui scandal cu Gigi Becali, după ce acesta din urmă a făcut o remarcă acidă la adresa fostului președinte al României. Fostul ginere al lui Traian Băsescu nu a tolerat cuvintele acide ale patronului de la FCSB și a urmat un schimb de replici dure între cei doi. Astfel, celebrul crai a ajuns din nou în atenția oamenilor, care vor să știe cu ce se ocupă și câți bani reușește să facă de își permite o viață de lux. Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în urmă cu mai bine de doi ani. În urma separării lor, copiii: Sofia Anais și Traian Junior au rămas în grija mamei. EBA a mărturisit de curând că primește ajutor în creșterea și educarea celor trei copii pe care îi are – ea devenind mămică din nou anul trecut – și a transmis un mesaj foștilor socrii.

Scandalul dintre Bogdan Ionescu și Gigi Becali a izbucnit într-un restaurant din Brașov, unde latifundiarul din Pipera ar fi mers să ceară un scaun de la o masă alăturată. Exact acolo s-ar fi aflat și Syda căruia i-a reproșat că a făcut închisoare din cauza faptului că fostul lui socru, Traian Băsescu, nu a dat legea amnistiei pe vremea când era președintele României. Bogdan Ionescu s-a aprins foarte tare, mai ales că totul s-a întâmplat de față cu cei doi copii pe care îi are cu Elena Băsescu, însă spiritele au fost calmate de martorii prezenți la incident.

Cine este Syda si cu ce se ocupă Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu

Bogdan Andrei Ionescu este fiul unui miliardar care este cunoscut în cercurile PDL. Cunoscut în lumea mondenă drept “Syda”, el a studiat la Paris. Elena Băsescu a devenit soția lui pe 1 septembrie 2012, însă mariajul lor nu a durat foarte mult. După patru ani de la nuntă, respectiv în septembrie 2016, cei doi au divorțat, iar copiii au rămas în grija mamei. Fostul ginere al lui Traian Băsescu este un tânăr afacerist, care a preluat de la părinţii său două afaceri după ce și-a dat demisia din postul de secretar economic al Ambasadei Româanei la Paris, post aflat în subordinea Ministerului Economiei. Din 2010, când s-a întâmplat acest lucru, cele două firme nu au înregistrat aproape deloc profit până în 2015, relatează adevarul.ro.

Bogdan Ionescu, dar și fosta soție și-au refăcut viața după divorțul neașteptat. Syda trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de modelul Maria Grigoriu, în timp ce EBA și-a întemeiat o familie alături de Cătălin Gheorghe, cunoscut drept “Tomată”, care este mai tânăr cu 12 ani decât vedeta și deține un restaurant de fițe înBucurești. Cei doi parteneri au devenit părinții unei fetițe pe 4 iunie 2018. Mica lor prințesă a primit numele Anastasia Gheorghe Băsescu.

Fostul președinte al României alături de familia lui în biserica în care a fost creștinată fiica Elenei Băsescu și a lui Cătălin Gheorghe

EBA este fata cea mică a lui Traian Băsescu

Elena Băsescu s-a născut pe 24 aprilie 1980 în Constanța. Vedeta a devenit mămică pentru a treia oară anul acesta, respectiv pe 4 iunie. Tatăl micuței prințese este Cătălin Gheorghe, poreclit “Tomată”. Fata cea mică a fostului președinte al României mai are o fetiță și un băiat din mariajul cu fostul soț, Bogdan Ionescu, alias Syda. Copiii lor se numesc Sofia și Traian Junior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×