Cine este soția lui Gheorghe Hagi și cum arată. Cei doi sunt căsătoriți din 1995 – Galerie foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/08/2019, 15:48
Cine este soția lui Gheorghe Hagi și cum arată. Cei doi sunt căsătoriți din 1995 – Galerie foto GALERIE FOTO
Gheorghe Hagi, căsătorit de 24 de ani cu aceeași femeie. Sursa foto: antena4.ro

Pe el îl știe o lumea întreagă, însă despre ea au apărut puține informații de-a lungul vremii. Cine este, așadar, soția lui Gheorghe Hagi?  O cheamă Marilena și este din 1995 nevasta unuia dintre cei mai respectați fotbaliști din România. Cu Marilena, Hagi are doi copii: pe Ianis, cel care a devenit o revelație în sportul rege și pe Kira.

Cine este soția lui Gheorghe Hagi: Marilena, sora soției lui Gică Popescu

Marilena este cea de-a doua nevastă a lui Hagi, căci acesta a fost căsătorit până în 1994 cu Leni Celnicu. La un an după despărțirea de prima soție, Hagi s-a reorientat și a cunoscut dragostea în brațele Marilenei, femeia cu care de 24 de ani formează o familie model. Despre Marilena se știe că este de origine machedoneană, la fel ca Hagi.

Ba mai mult, Marilena este sora mai mare a Luminiței Popescu, nevasta lui Gică Popescu. Nunta lui Hagi cu Marilena din anul 1995 a fost cel mai important eveniment monden la vremea respectivă, la care au participat nume grele ale fotbalului printre care Hristo Stoicikov, alături de care Hagi a evoluat la FC Barcelona.

soția lui gheorghe hagi
Soția lui Gheorghe Hagi, Marilena, sora soției lui Gică Popescu. Sursa foto: adevărul.ro

Marilena a povestit cum a început povestea de dragoste cu Gheorghe Hagi

Nevasta lui Hagi a povestit într-un interviu mai vechi pentru revista Viva! cum s-a cunoscut cu Gheorghe: „Mi-o amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. (…) Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă”, mărturisea Marilena Hagi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×