Cine este soţia lui Alexandru Comerzan, câştigătorul Chefi la cuţite! Olga este de o frumuseţe rară

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/12/2019, 10:29
Cine este soţia lui Alexandru Comerzan, câştigătorul Chefi la cuţite! Olga este de o frumuseţe rară GALERIE FOTO
Soția lui Alexandru Comerzan se numește Olga. Sursa foto: Facebook

Soția lui Alexandru Comerzan este cu siguranță mândră de bărbatul ei, căci a devenit cel mai bun chef din România! Aseară s-a aflat câștigătorul Chefi la cuțite, confirmându-se speculațiile în legătură cu persoana care a pus mâna pe cei 30.000 de euro. Cel care a învins în show-ul de la Antenă are o parteneră foarte frumoasă.

Soția lui Alexandru Comerzan, o frumoasă blondină pe nume Olga

Pe soția lui Alexandru Comerzan o cheamă Olga Lupei, iar pe pagina ei de Facebook scrie că locuiește în Italia.

Femeia nu oferă pe Facebook detalii foarte multe despre viața ei persoanlă, căci pe rețeaua de socializare nu sunt trecute informații, de pildă, în legătură cu meseria ei.

Olga trăiește în Brescia, Italia, iar pe contul ei are mai multe fotografii în care apare alături de Alexandru.

Comerzan, lăudat de Cătălin Scărlătescu

Cei doi se pare că o duc destul de bine, căci au poze din vacanțe petrecute în locuri exotice. De altfel, Olga îi dedică des pe Facebook numai cuvinte frumoase lui Alex, multe dintre textele de dragoste pe care le scrie fiind în italiană.

Cei doi au explorat împreună în urmă cu un an meleagurile exotice ale Asiei. Soția câștigătorului de la Chefi la cuțite, sezonul 7, a postat fotografii din Thailanda și Indonezia în luna decembrie 2018, cu mult înainte ca Alex să participe la emisiunea-concurs de la Antena 1.

„Am reuşit! Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experienţa avută împreună”, a spus aseară Comerzan.

„Sper să fie mândru de mine. Eu sunt foarte mândru de el“, a mai declarat aseară câștigătorul concursului de la Antenă.

„Cât de mult mi-am dorit să câştige băieţaşul ăsta… Eşti grandios, senzaţional, eşti un bucătar desăvârşit! Din momentul ăsta şi tu faci parte din constelaţia asta, suntem nişte bucătari stelari“, i-a transmis Scărlătescu lui Alexandru Comerzan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×