Cine este și cu ce se ocupă amanta din Gorj, prinsă în fapt de soția bărbatului cu care se iubea fără jenă în mașină

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/10/2019, 14:14
Cine este și cu ce se ocupă amanta din Gorj, prinsă în fapt de soția bărbatului cu care se iubea fără jenă în mașină GALERIE FOTO

Cine este și cu ce se ocupă amanta din Gorj, prinsă în fapt de soția bărbatului cu care se iubea fără jenă în mașină! O femeie din Gorj și-a surprins soțul chiar în timp ce o înșela în mașina familiei. Aceasta a făcut un circ de nedescris și chiar și-a filmat rivala dezbrăcată!

Cine este și cu ce se ocupă amanta din Gorj surprinsă în timp ce-și înșela soțul

Filmarea de patru minute a făcut înconjurul internetului, iar în ea apare amanta dezbrăcată! Aceasta pare destul de rușinată de faptul că a fost surprins de soția amantului său. Mai mult, a intrat chiar în panică atunci când femeia a refuzat să-i dea hainele și i-a spus că așa o va duce acasă, la soțul înșelat.

Femeia rănită în amorul propriu chiar s-a repezit la amantă și a lovit-o de câteva ori, iar aceasta nu a ripostat, ci doar s-a apărat de tirul femeii. Aceasta a lovit-o chiar cu hainele femeii găsite în mașină și i-a și adresat cuvinte care nupot fi reproduse aici. Filmarea poate fi văzută AICI!

Cine este și cu ce se ocupă amanta din Gorj surprinsă în timp ce-și înșela soțul
Cine este și cu ce se ocupă amanta din Gorj surprinsă în timp ce-și înșela soțul.

Soția a fost umilită din nou de soțul ei, chiar în fața amantei

Amorezii se pare că s-au încins și chiar au trecut la fapte lângă spitalul unde amanta lucrează. Din câte se pare, femeia care apare dezbrăcată în fimarea respectivă este asistentă la spitalul din apropiere și este chiar măritată. Din înregistrarea respectivă reiese că soțul amantei va afla de toate cele întâmplate și chiar va vedea filmulețul buclucaș.

Într-un final, femeia înșelată îi restituie hainele amantei, la rugămintea soțului ei, cu promisiunea că după aceea vor discuta ca trei adulți. Nimic mai fals, deoarece soțul își umilește din nou soția. După ce s-a văzut îmbrăcată, amanta se urcă pe scaunul din dreapta, iar amantul pornește în trombă, lăsându-o pe femeia încornorată fix în drum, stringându-și indignarea la adresa celor doi.

Rămâne de văzut acum ce se va întâmpla între cei doi soți din Baia de Aramă și cum va continua telenovela respectivă. ”Aici se termină totul!”, i-a spus bărbatul soției sale, imediat după ce a demarat în trombă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×