Cine este românca de 43 de ani care se află pe lista ”Most Wanted” a poliției din Europa

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 20:57
Cine este românca de 43 de ani care se află pe lista ”Most Wanted” a poliției din Europa
O româncă este cea mai căutată infractoare din Europa. Sursa foto: interpol.int

O femeie cu cetățenie română este una dintre cele mai căutate infractoare din Europa. Ildiko Enderle are 43 de ani și în perioada 2003 – 2011 a recrutat mai multe tinere cărora le-a promis un loc de muncă, dar de fapt, românca le-a obligat să se prostitueze.

O româncă a ajuns pe lista celor mai căutați infractori din Europa

Ildiko Enderle este o româncă în vârstă de 43 de ani care în momentul de față este pe lista celor mai căutați infractori din Europa. Interpolul a dat-o în urmărire generală pe româncă după ce aceasta a recrutat în urmă cu câțiva ani tinere cărora le promitea un loc de muncă în Germania, dar situația era cu totul alta. În perioada 2003-2011 Ildiko transporta tinerele recrutate, printre care erau și minore, în Cehia unde erau obligate să se prostitueze.

Interpolul a trecut-o pe româncă pe lista celor mai căutate infractoare din Europa. Românca este acuzată de proxenetism, trafic de persoane și trafic de copii. „Ildiko Enderle, în vârstă de 43 de ani, este căutată de Poliția Română după ce a recrutat fete tinere cu promisiunea unui loc de muncă în Germania, înainte de a le transporta în Cehia și de a le obliga să aibă „relații sexuale cu clienții”, este descrierea femeii care apare pe site-ul Interpolului.

Românca este căutată pentu trafic de minori și proxenetism
Ildiko Enderle apare pe lista Interpol la secțiunea cele mai căutate infractoare din Europa. Sursa foto; libertatea.ro

Interpolul crede că Ildiko Enderle a avut opt complici

Interpolul este de părere că multe dintre persoanele care au fost traficate de româncă era minore. În plus, se pare că Ildiko Enderle a avut ajutorul a cel puțin opt complici. Femeia care a fost acuzată de autorități de mai multe infracțiuni printre care se numără proxenetism, trafic de persoane și trafic de copii a fost descrisă ca fiind „pe fugă”. Prin urmare, polițiștii speră să o prindă pe infractoare într-un timp cât mai scurt.

Printre femeile căutate de autorități se numără Radina Stancheva Zechevași  Elizabeth Dizon Honrada. Prima femeie este din Bulgaria și a fost condamnată la cinci de închisoare pentru fraudă, în timp ce Elizabeth Dizon Honrada este acuzată de trafic de droguri în Olanda. De asemenea, Elisabeth Gertrude Skarits apare pe lista infractorilor pentru o fraudă de 4,3 milioane de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×