Cine este Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019. Detalii inedite despre viața lui

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
23/05/2019, 23:08
Cine este Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019. Detalii inedite despre viața lui GALERIE FOTO
Cine este Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019

Marius Crăciun a câștigat marele premiu pus la bătaie de emisiunea Ferma, difuzată de Pro TV, după ce l-a învins pe Moroşanu în finală, câştigând 2 probe din 3! Marius Crăciun a fost cel mai discret concurent al celebrei emisiuni. Nu a fost implicat în niciun scandal, și-a îndeplinit sarcinile care i-au fost repartizate fără să comenteze, iar acum a plecat acasă cu 50 de mii de euro!

Cine este Marius Crăciun câștigătorul Ferma 2019

Tânărul de 23 de ani este sportiv de performanță și face parte din lotul național de judo. Originar din Piteşti, Marius Crăciun era deja cunoscut publicului, datorită participării sale la o altă emisiune difuzată de Pro TV. Tânărul a participat la Ninja Warrior România și a ajuns chiar în finală. A fost cooptat în proiectul Ferma, fiind de la început cotat cu şanse mari să plece acasă cu marele premiu de 50.000 de euro.

A avut o copilărie plină de neajunsuri, iar acum promite că își va ajuta familia să depășească criza financiară în care se află de ceva timp. „Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă… dacă nu eram dați afară.

Cine este Marius Crăciun câștigătorul Ferma 2019
Cine este Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019 care i-a sucit mintile Dianei Belbita

Familia lui Marius Crăciun, datoare vândută

Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la Ferma și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită”, mărturisea tânărul în urmă cu ceva timp.

Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și face parte din lotul național olimpic la Judo. I se spune „Monkey” ( n.r. maimuţa) pentru abilităţile sale extraordinare de căţărător şi a demonstrat cu brio că are forţă în braţe.

Este optimist și ambițios şi s-a făcut remarcat la Ferma datorită apropierii dintre el şi Diana Belbiţă, şi ea fostă practicantă de judo, multiplă campioană de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. Celor doi nu le-a fost greu să se împrietenească datorită pasiunilor lor comune pentru sporturile de contact.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×