Cine este Maria Ilioiu, revelația de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Roșcata a fost ispită în emisiunea „Insula iubirii”. Galerie foto

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
03/02/2020, 11:34
Cine este Maria Ilioiu, revelația de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Roșcata a fost ispită în emisiunea „Insula iubirii”. Galerie foto GALERIE FOTO
Maria Ilioiu, revelația de la „Bravo, ai stil Celebrities”. Sursa foto: kfetele.ro

Mulţi se întreabă cine este Maria Ilioiu, concurenta de la emisiunea „Bravo, ai stil Celebrities”. Aceasta a devenit cunoscută publicului fiind ispită în cadrul showului TV de la Antena 1.

Cine este Maria Ilioiu. Roșcata certăreaţă de la „Bravo, ai stil Celebrities”

Maria Iloiu a ales, de curând, televiziunea Kanal D şi emisiunea „Bravo, ai stil Celebrities” considerând că astfel se va putea face mai cunoscută publicului.

Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt. Vreau sa demonstrez cine sunt și ce pot! Sunt sinceră, fidelă, iubitoare, pasională și vehementă!”, a spus Maria Ilioiu.

Maria Ioliu îşi conduce propria afacere cu haine

Maria Ilioiu are 29 de ani şi pe lângă contractele TV conduce propria afacere. Aceasta are un magazin de haine. Acum, Maria Iloiu vrea să fie cea mai stilată vedetă din România, visând la câştigarea marelui premiu Bravo, ai stil Celebrities.

Frumoasa vedetă spune că în cadrul noului show TV  în apare îşi va demonstra calităţile în materie de haine şi styling. Maria Iloiu s-a făcut remarcată şi prin câteva scandaluri prin care a fost implicată.

Un scandal a avut loc chiar la Insula Iubirii, unde Maria Ilioiu s-a certat cu o altă ispită, Bianca Pop. Acestea şi-au aruncat vorbe grele în cadrul emisiunii de la Antena 1. „Noi am avut o discuție, am îngropat securea și apoi s-a trezit Bianca să ne atace dintr-odată.

Noi nu ne-am certat cu ea, pe ea o întrețin bărbații și mi se pare penibil și i-am zis de ce a încercat să ne strice imaginea. A început să se jure pe tatăl ei mort, dar nu am crezut-o. A început să plângă și spunea la toată lumea că am făcut-o eu să plângă. Liniștetșe-te să nu-ți crească tensiunea!„, spunea Maria Ilioiu.

Maria Ilioiu, bătaie cu Andreea Tonciu la „Bravo, ai stil Celebrities”

Un ultim scandal în care a fost implicată a avut loc chiar la „Bravo, ai stil Celebrities”, unde Maria Ilioiu s-a luat la bătaie cu o altă concurentă celebră, Andreea Tonciu. Maria Ilioiu a făcut-o pe Andreea Tonciu „ciocănitoarea Woody”, cearta degenerând într-o adevărată păruială.

Ești o curvă care se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”, i-a spus Maria Andreei Tonciu. După această replică, Andreea a sărit ca arsă de pe scaun şi s-a înfipt cu mâinile în părul Mariei, țipând: ”Să nu te pui cu mine că nu va ieși bine”. Scandalul a fost oprit de poliţişti, care au ajuns la faţa locului în urma apelului făcut de Maria Ilioiu la 112.

Cele două au început să se certe mai demult la „Bravo, ai stil Celebrities”, aruncându-şi cuvinte grele una alteia. ”Ori își cere scuze și mă opresc ori o să-i pară rău că nu s-a pus cu cine trebuie! Eu îți dau două vorbe și te distrug!”, i-a spus Maria Andreei Tonciu. ”Ești o mincinoasă! O să-ți crească nasul la fel de mare cum l-am avut eu!”, i-a replicat Andreea Tonciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×