Cine este iubitul lui Răzvan Botezatu! Cei doi se vor căsători în ultimele zile din 2019

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 15:12
Cine este iubitul lui Răzvan Botezatu! Cei doi se vor căsători în ultimele zile din 2019 GALERIE FOTO
Răzvan Botezatu se căsătorește. Sursa foto - wowbiz.ro

S-a aflat și cine este iubitul lui Răzvan Botezatu! Acesta trăiește o adevărată poveste de dragoste și spune că e mai fericit ca niciodată. Relația pe care a construit-o alături de iubitul lui este una puternică și care se îndreaptă spre căsătorie.

Cine este iubitul lui Răzvan Botezatu!

”Da, sunt fericit. Am o relație care mă face fericit, nu regret nicio secundă că, inițial, m-am aruncat cu capul înainte. Suntem doi bărbați maturi și ne înțelegem perfect, este diferit de tot ce am experimentat eu până acum”, a spus Răzvan Botezatu în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Câteva zile petrecute împreună  acasă, alături de iubitul lui, l-au convins pe Răzvan Botezatu că ar fi cazul să facă acest pas. ”Da, ne vom căsători. Chiar anul acesta, nu la anul. Vom face acest pas, vom vedea ce se va întâmpla apoi între noi.

Cei doi se vor căsători în ultimele zile din 2019

Vom face pasul din punct de vedere legal, în Germania nu este foarte complicat și, oricum, avem suficienți prieteni comuni care au făcut deja acest lucru.

Este diferit de alții, nu e gelos, nu îl deranjează că sunt implicat în conștientizarea faptului că o comunitate ca a noastră trebuie să fie vizibilă și în România. Un singur lucru nu reușesc să îl conving: să îl fac să apară, public… Dar asta pentru că nu vrea să se expună, e adeptul discreției”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu.

Cu toate acestea, Răzvan Botezatu a oferit câteva detalii despre cel care i-a furat inima. ”Este puțin mai matur decât mine și, fiind neamț, nu se pune problema să își dorească să apară la noi în țară, nu l-ar ajuta cu nimic.

Oricum, spre deosebire de alți iubiți de-ai mei, nu are momente de violență, este foarte bine educat. De aceea, l-aș și aduce în țară… Oricum, mama îl cunoaște, i-a și plăcut de el. Oricum, e ceva… ce nu îmi imaginam că se poate întâmpla cu mine când vine vorba de relații”, ne-a mai spus Răzvan Botezatu.

Nunta va fi una restrânsă. ”Voi avea alături câteva persoane dragi mie, el, la fel. Nu vom face mare tam-tam… Adică nu vom face nuntă ca în România, cu invitați și alte obiceiuri.

Oricum, după ce vom semna actele, vom face o petrecere. Ne gândim să o facerm chiar în Ajunul Anului Nou, împușcăm doi iepuri dintr-o lovitură”, a mai precizat Răzvan Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×