Cine este individul din Giurgiu care a violat o minoră într-un ritual satanic. Lucrurile obscure pe care le posta

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 10:26
Cine este individul din Giurgiu care a violat o minoră într-un ritual satanic. Lucrurile obscure pe care le posta GALERIE FOTO
Tânărul acea mai multe postări sinistre pe Facebook. Sursa foto - facebook

Individul din Giurgiu care a violat o minoră într-un ritual satanic a fost identificat repede. Acesta este înregistrat în evidența populației drept Iulian Alexandru Tănase. Tânărul se află deja în arestul poliției după ce a drogat, violat și a practicat ritualuri satanice pe o minoră. „Lucifer” a postat un mesaj pe o reţea de socializare înainte de a fi arestat: „Mamă, sunt un criminal”, a notat bărbatul.

Cine este individul din Giurgiu care a violat o minoră într-un ritual satanic

Mai exact, „Lucifer”, Iulian Alexandru Tănase, a publicat pe 20 iunie 2019 un mesaj pe care anchetatorii îl consideră cel puțin sinistru pe contul lui de Facebook. Pe lângă această postare, băiatul are conturile de socializare pline cu poze și videoclipuri ciudate. Capete de morți, sânge, mesaje înfiorătoare, acestea sunt postările lui Iulian Alexandru Tănase, unele pe care oamenii legii încearcă să le descifreze.

Culmea, într-o altă postare care i-a lăsat mască pe polițiști, tânărul scria fără pic de jenă: „Sunt genul de prieten care te ajută să ascunzi un cadavru. Dar dacă mă trădezi… amintește-ți știu cum să ascund un cadavru”. Cu toate acestea, la un moment dat, tânărul din Giurgiu parcă a simţit că urmează să fie arestat. Ultimul său mesaj de pe rețelele de socializare a fost în urmă cu cinci zile: „Remember Me?Happy Halloween” (Amintește-ți de mine. Halloween fericit)

Lucrurile obscure pe care le posta

Fără doar și poate, procurorii DIICOT au rămas fără cuvinte în urma celor descoperite. La marginea oraşului au găsit o „capelă satanistă”, iar un film distribuit pe internet – şi chiar în şcoala fetei – prezintă abuzurile. De altfel, filmarea a fost una deja vizionată de colegi încă din vară. Din păcate, probabil de teamă, nimeni nu a anunţat autorităţile. Trebuie specificat că la scenele şocante au mai participat alţi patru elevi, toţi minori. Abia ieri, anchetatorii au ajuns la autorul ororilor.

„M-a fixat cu privirea, timp în care era și încruntat și zâmbea totodată, afirmând: „Tu urmezi!” Eram foarte speriată, motiv pentru care am încercat din instinct să trag mâna, dar nu am reușit întrucât îmi ținea mâna puternic. Mi-a spus poruncitor să închid ochii și să mă uit în sus, am închis ochii și am ridicat capul spre tavan”, a declarat victima.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×