Cine este Fraga, femeia pe care o iubea Anca Pop

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 20:29
Cine este Fraga, femeia pe care o iubea Anca Pop GALERIE FOTO
Cine este iubita Ancăi Pop, Fraga?

Anca Pop a murit astăzi, după ce a căzut cu mașina în Dunăre, iar după decesul acesteia, mai multe detalii din viața ei au ieșit la iveală. O fire nonconformistă, Anca nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume, așa că și-a asumat o invitație la o emisiune cu și despre dragoste, unde a vorbit despre relația sa cu Fraga. “Ne-am cunoscut la un studio, la Mogosesti, si de acolo a fost o chimie, o energie feminina aparte, care nu stim inca unde va duce.

Am dormit de cateva ori impreuna, imbratisate. Nu exista limite, nici bariere. Ma indoiesc ca eu sau Fraga o sa acceptam vreodata un barbat in viata noastra, pentru ca ei nu sunt pregatiti inca pentru femei ca noi. Barbatii sunt intimidati, gelosi, vor sa controleze si nu vor avea niciodata parte de femei ca noi, de femei insipide”, a spus Anca Pop în emisiune.

Cine este Fraga, iubita Ancăi Pop?

Ce însemna dragostea pentru cântăreața Anca Pop și în cine a găsit iubirea?„Dragostea inseamna sa fii fascinata de cineva, sa admiri pe cineva, iar persoana cealalta sa fie la fel de fascinata si sa te admire pe tine. Altfel nu poate fi… nu este dragoste prin posesivitate si gelozie sau impunere de niciun fel. Eu am ales sa fac exact opusul, instinctiv. Ce facuse mama mea, adica sa te casatoresti cu un barbat, sa-i gatesti, nu mi s-a parut normal si atunci eu am ales exact opusul, deci am fost teribilista, rebela, am facut tot ce se putea, ca experiment sexual. Mi se pare foarte grav ce observ la femei, inclusiv la mama mea, inteleg si istoria din spate, mi-a povestit ca mama ei ii spunea, de exemplu, ca femeia este WC-ul barbatului.

Ea este Fragam iubita Ancăi Pop
Ea este Fragam iubita Ancăi Pop

Dupa aia, mama ei a murit cand mama mea avea 14 ani si a ramas cu un tata, care era mai strict si alcoolic si ii zicea sa aiba grija de comoara asta ca este singura chestie care o sa te salveze. L-a intalnit pe tata, care era un baiat bun si umbla dupa ea, a curtat-o foarte mult timp, iar matusile mele au sfatuit-o sa se marite, ca-i baiat bun. Dar de fapt, mami a vrut sa mearga la Bucuresti, sa faca facultate de teatru, ar fi fost o buna actrita. Mama isi facea griji de ce zice lumea din oras, cand a aflat ca sunt lesbiana si m-a deranjat foarte tare tonul”, a mărturisit în emisiunea despre dragoste Anca Pop, despre cum a fost crescută, ce înseamnă iubirea pentru ea și cum a găsit-o în Fraga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×