Cine este fostul iubit al Cristinei Ich pentru care a renunțat la Pițurcă Jr.

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 21:23
Cine este fostul iubit al Cristinei Ich pentru care a renunțat la Pițurcă Jr. GALERIE FOTO
Cine este Luca, fostul iubit cu care l-a înșelat pe Pițurcă Jr.?

Luca Dabah, fostul iubit al Cristinei Ich, este antrenor. Bărbatul este jumătate român jumătate arab și se pare că i-a cam dat mințile peste cap frumoasei moldovence. Aceasta spune că i-a căzut în capcană în seara în care a fost filmată întâlnindu-se și sărutându-se cu el.

Din păcate, evenimentul mult discutat în presa mondenă i-a adus finele relației cu Alex Pițurcă, cel cu care s-a zvonit că urma să se căsătorească. Cristina Ich pare că a ales bine pentru că Luca este un bărbat frumos, are 1.90 m. și are un trup minuțios lucrat.

Cine este Luca Dabah, fostul iubit al Cristinei Ich?

Luca Dabah este frumosul antrenor de fitness cu care l-a înșelat pe Alexandru Pițurcă. Cei doi pare că mai au câteva sentimente rămase, astfel că frumoasa Ich l-a vizitat fără doar și poate când a auzit că nu se simte prea bine. „Indiferent de ceea ce s-a întâmplat între noi şi chiar dacă nu mai suntem împreună, vreau să ştie toată lumea că te iubesc, te-am iubit şi te voi iubi mereu şi nu există explicaţie. Da, am greişit şi îmi asum”, a fost mesajul pe care l-a postat pe un site de socializare după ce i-a spus adio lui Luca, în 2017.

Cristina Ich alături de Luca Dabah
Cristina Ich alături de Luca Dabah

Ţin să vă anunţ că am făcut băşcălie. În primul rând nimeni nu mi-a dat niciun inel. Eu am făcut băşcălie care m-a ţinut o lună de zile. Mi s-a părut mie drăguţ să spun că mă căsătoresc şi dacă persoana a fost de acord. Dar uite ce s-a întâmplat acum. Nimeni nu a înşelat pe nimeni, asta nu e înşelat după o lună şi jumătate. Înşeli cu unul nou, nu cu fostul. Tata mi-a spus că nu se pune niciodată înşelatul cu fostul, ci cu unul nou. Mă enervează că nu am înşelat şi eu cu cineva nou„,a specificat Prințesa Instagramului, așa cum este cunoscută în online, despre relația care s-a încheiat cu Alex Pițurcă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×