Cine este femeia din spatele lui Ion Ţiriac! Este o fostă sportivă

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/12/2018, 15:27
Cine este femeia din spatele lui Ion Ţiriac! Este o fostă sportivă GALERIE FOTO

Ion Ţiriac a fost surprins alături de Irina Deleanu, fosta mare gimnastă. Afaceristul care se apropie de vârsta de 80 de ani a scos-o în oraş pe cea care deţine preşedinţia Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Irina Deleanu şi Ion Ţiriac au luat prânzul la un restaurant din Bucureşti, la care s-au deplasat alături de suita de bodyguarzi a afaceristului. Chiar dacă avea oameni plătiţi să facă lucruri de acest gen, Ţiriac a preferat să fie un domn şi să-i deschidă chiar el portiera de la maşină Irinei Deleanu.

Ion Ţiriac a scos-o în oraş pe Irina Deleanu

După ce aceştia au luat masa, Ion Ţiriac a condus-o acasă pe Irina Deleanu, o apariţie tot mai deasă la evenimentele pe care le organizează afaceristul român. Fosta gimnastă a mai avut trei relaţii, însă acum era singură, după ce acestea au eşuat.

Ion Ţiriac s-a iubit de-a lungul timpului cu femei frumoase, rafinate, pe care le-a răsfăţat de fiecare dată cu vacanţe sau plimbări. De-a lungul timpului, fostul mare tensimen a fost implicaţi în relaţii cu Mikette von Issenberg (mama lui Alexandru Ion Ţiriac), jurnalista Sophie Ayad, Erika Braedt, o fostă handbalistă a echipei Știința București, Nadia Comăneci sau Laurette.

Irina Deleanu, femeia din spatele lui Ion Ţiriac
Irina Deleanu, femeia din spatele lui Ion Ţiriac

În top 300 cei mai bogaţi români, Ion Ţiriac a fost surprins din nou pe primul loc al clasamentului, fiind însă la un pas să fie detronat de fraţii Dedeman. Aşa arată topul 10 al „bogătaşilor”: Ion Țiriac (1,9-2 miliarde de euro), Dragoș și Adrian Pavăl (1,7-1,8 miliarde de euro), Zoltán Teszári (600-620 de milioane de euro), Iulian Dascălu (500-550 de milioane de euro), Gruia Stoica (450-500 de milioane de euro), Gigi Becali (400-500 de milioane de euro), Radu Dimofte (420-450 de milioane de euro), Frank Timiș (380-400 de milioane de euro), Anca Vlad (340-360 de milioane de euro), Iulian Stanciu (330-350 de milioane de euro)

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×