Cine este femeia cu care Alexandru Papadopol a înlocuit-o pe Ioana Ginghină. E o actriță la fel de celebră

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/08/2019, 14:14
Cine este femeia cu care Alexandru Papadopol a înlocuit-o pe Ioana Ginghină. E o actriță la fel de celebră
Papadopol a fost căsătorit 12 ani cu Ioana Ginghină. Sursa foto: wowbiz.ro

Paparazzii Spynews au descoperit cu cine a înlocuit-o Alexandru Papadopol pe Ioana Ginghină. Este vorba despre o actriță la fel de celebră ca fosta nevastă, iar despre relația lui Papi cu bruneta cu care acum se afișează fără nicio problemă s-a zvonit de mult. Adriana Titieni este cea cu care actorul din „Numai iubirea” se întreține.

Alexandru Papadopol, fericit alături de Adriana Titieni

Nu se știe dacă Adriana Titieni s-a despărțit de soțul ei, căci nu există vreo informație oficială cu privire la statutul ei, dar cert este că pe Facebook, îndrăgita actriță și-a schimbat de ceva timp numele. Cei doi au fost surprinși sărutându-se în fața unei mașini, chiar în fața casei lui Papadopol.

Femeia este surprinsă mângâindu-l pe actor pe față și pe gât, îmbrăcată lejer și în largul ei, semn că cei doi au decis să nu se mai ascundă. Ioana Ginghină a lăsat să se înțeleagă faptul că Papi i-ar fi fost infidel, însă nu a intrat în prea multe detalii când a vorbit despre divorț. Cei doi, Ioana și Alex, au fost căsătoriți timp de 12 ani.

alexandru papadopol si noua iubita
Alexandru Papadopol are o nouă iubită, pe Adriana Titieni. Sursa foto: spynews.ro

Ioana și Alex păstrează legătura de dragul fetei lor, Ruxandra

Recent, Ioana și Alex s-au revăzut pentru a o sărbători pe fiica lor, Ruxandra. „Am sărbătorit ziua Ruxandrei acasă la noi, cu familia, prieteni și colegi de-ai ei. Au fost și mama, sora mea cu fiica ei, cumnata și bunicul din partea lui Alexandru. Și Alexandru, bineînțeles. Am decorat totul frumos, cu tematica Harry Potter. Ne-am făcut tatuaje cu henna și codițe colorate și am avut și animatori.Și duminică am ieșit în oraș toți trei. Noi oricum vorbim aproape zilnic. Adică nu mai am nicio problemă să-l văd pe Alexandru sau să comunic cu el. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. El este tatăl copilului meu și îmi doresc ca Ruxi să fi fericită”, a declarat Ginghină pentru viva.ro.

adriana titieni
Ea este actrița Adriana Titieni. Sursa foto: Listal

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×