Cine este Elena, noua concurentă de la Bravo, ai Stil! Fanii cred că încalcă regulile emisiunii

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 08:26
Cine este Elena, noua concurentă de la Bravo, ai Stil! Fanii cred că încalcă regulile emisiunii GALERIE FOTO
Cine este Elena, noua concurentă de la Bravo, ai Stil

În show-ul fenomen Bravo, ai Stil a pășit o nouă concurentă! Curajoasa care a intrat în competiția cu și despre modă a și adunat vâlvă în jurul ei pentru că este o prezență care promite, după cum spun unii fani, dar și pentru că are deja legături cu moda.

Elena, în vârstă de 29 de ani, este personal shopper, adică cineva care te scutește de ore petrecute fără rezultat prin magazine, care este pus mereu în pas cu tendințele și știe să aleagă o ținută potrivită evenimentului dorit.

Cine este Elena, noua concurentă de la Bravo, ai Stil!

Pentru unii admiratori ai concursului cu și despre modă nu a contat că fata are cunoștințe în domeniu, însă pentru alții a fost un adevărat barometru. „Dacă vi se pare corect să vină o persoană care are foarte multe cunoștințe în domeniu și care lucrează cu așa ceva…Să vină să concureze cu fete care se îmbracă după cum gândesc fără niciun ajutor…/Ea nu știe că înainte să îmbraci un lucru, scoți umerașul?”, sunt câteva dintre comentariile fanilor emisiunii care nu sunt de acord cu apariția Elenei în acest show.

Cine este Elena, noua concurentă de la Bravo, ai Stil! Fanii cred că încalcă regulile emisiunii
Fanii emisiunii cred că încalcă regulile pentru că în viața de zi cu zi este personal shopper, domeniu care are mare legătură cu moda

Începând de miercuri, 20 februarie, Bravo, ai Stil a readus în fața publicului vechii jurați, Victor Slav și Cătălin Cazacu, însă de această dată ca jurați cu drepturi depline. Pe parcursul întregii săptămâni și în Gală, cei doi vor decide, alături de jurații emisiunii, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu, soarta concurentelor care aspiră pentru titul de ”Cea mai stilată femeie din România”.

Cine este Elena, noua concurentă de la Bravo, ai Stil! Fanii cred că încalcă regulile emisiunii
Din 20 februarie, cei doi vulturii de noapte s-au alăturat competiției cu și despre stil

Vulturii de noapte au fost primiți cu brațele deschise atât de colegii de platou, cât și de concurente, iar cei doi sunt pregătiți să împartă sau să ia șteluțe. „Astăzi sunteți doi într-unul și trebuie să vă sfătuiți pentru fiecare steluță pe care o oferiți pentru că veți da o singură steluță fetelor”, a spus gazda emisiunii, Ilinca Vandici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×