Cine este Dumitru Sodolescu, directorul general Metrorex. Ce avere are

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 16:56
Cine este Dumitru Sodolescu, directorul general Metrorex. Ce avere are
Dumitru Sodolescu, directorul general Metrorex, este de profesie inginer

Mulți se întreabă cine este Dumitru Sodolescu, directorul Metrorex, dar, mai ales, ce avere are. Așa că, iată câteva amănunte despre acesta. De profesie este inginer, absolvent al Faculătții de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic București. Are experiență în domeniul energiei, proiectare și al investițiilor. În trecut, a ocupat funcții de top management în mai multe companii, apoi ajungând în funcția de director general Metrorex, înlocuindu-l pe Ion Constantinescu.

Potrivit unul comunicat, bărbatul a fost numit în funcție de către Consiliul de Administrație al Metrorex pe o perioadă de 4 luni. ”Noul director general a fost numit de către Consiliul de Administrație al Metrorex pentru a asigura interimatul pe o perioadă de 4 luni, conform prevederilor legale ale OUG nr. 109/2011”, este precizat în document.

Cine este directorul general Metrorex, Dumitru Sodolescu, și ce avere are?

cine este directorul general metrorex, dumitru sodolescu, și ce avere are
Dumitru Sodolescu, directorul general Metrorex, la terasă

Așadar, după ce am aflat câteva detalii despre Dumitru Sodolescu, să vedem ce avere deține acesta. Conform declarației sale de avere, are un apartament, din anul 2002, în Brașov, de 82 mp și o casă în Capitală, pe care a dobândit-o în anul 2003, de 186 mp. Deține și bunuri  precum: un autoturism BMW X5, Auto Gallery 44 UG, Germania, pe care le-a înstrăinat în ultimele 12 luni, acestea având o valoare de 15.000 de euro. De asemenea, a mai înstrăinat și un teren intravilan Sag, din județul Timiș, în 2017, acesta având o valoare de 41.000 de euro.

Totodată, acesta mai are și un credit la Raiffeisen Bank, contractat în anul 2016, scadent la 2021, în valoare de 71.386 lei. În declarația acestuia de avere se mai regășește și sursa veniturilor sale și anume: S.C SERG COMPANY SRL Sibiu care se acupă cu Servicii de consulatanță pentru Contract de racordare microhidrocentrale electrice la rețeaua de distribuție energie electrica. Iar, anual, acesta încasează 27.321 lei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×