Cine este Christian Carino, bărbatul cu care s-a logodit Lady Gaga

Toți fanii lui Lady Gaga se întreabă cine este Christian Carino, bărbatul cu care s-a logodit! Cântăreața americană a confirmat zvonurile legate de logdna sa cu agentul ei, spunând chiar că are o relație cu acesta de aproximativ doi ani de zile. Evenimentul fericit pentru cei doi a fost oficializat printr-un inel cu diamant roz, al cărui valoare se ridică la 400.000 de dolari, conform contactmusic.com. Artista, în vârstă de 34 de ani, a spus că îi este recunoscătoare ”logodnicului” în cadrul galei Elle Women în Hollywood, care s-a ținut la Los Angeles, luni, pe data de 15 octombrie 2018.

Carino, în vârstă de 49 de ani, i-a cucerit inima excentricei artiste încă de la începutul anului 2017. Ceea ce l-a putut aduce în contact cu vedeta a fost meseria lui. Dat fiind faptul că este agent, a avut în grijă multe vedete precum: Justin Bieber, Amber Heard, Christina Aquilera, Simon Cowell, Miley Cyrus și Jennifer Lopez, iar mai apoi și pe Lady Gaga, pe care a făcut-o să se îndrăgostească de el.

Lady Gaga, alături de logodnicul ei Christian Carino

Cine este bărbatul cu care s-a logodit cântăreața Lady Gaga?  Carino a fost în trecut agentul vedetei

Bărbatul a mai fost căsătorit în perioada anilor 1997-2013, cu Brooke Baldwin, în urma acesteia având două fiice. În trecut, și Lady Gaga a mai avut o relație de lungă durată cu actorul Taylor Kinney. Vă reamintim că artista a concertat în anul 2012 și în România, loc în care a interpretat melodiile care au făcut-o celebră: ”Bad Romance” și ”Poker Face”. Numele ei real este Stefani Germanotta, iar promovarea ei a fost una care a bubuit în trecut, de atunci fiind recunoscută pentru vestimentațiile ei extrvagante și pentru show-urile ei controversate.